2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Még mindig sármos Terence Hill

A My Name is Somebody című film premierjére utazott Hamburgba Terence Hill. A 79 éves olasz színésznek még mindig ugyanolyan gyönyörű, vakító kék szeme van, mint fiatalkorában, és közel a nyolcvanhoz is nagyon sármos. A mozival egyébként elhunyt barátjának, Bud Spencernek is szeretett volna emléket állítani.

„Épp forgatási helyszínt néztem, amikor Bud fia felhívott, hogy meghalt az édesapja. Egyértelmű volt, hogy akkor az a hely lesz, ahol épp álltam. Buddal egyébként jó volt a kapcsolatunk annak ellenére, hogy nagyon mások voltunk. Mindig azt mondta, hogy én túl tökéletes akarok lenni, ő azonban mindenkor ösztönből cselekedett” – nyilatkozta Hill.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.