EUR: 321,50 Ft
CHF: 281,63 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Extra

Még mindig sármos Terence Hill

A My Name is Somebody című film premierjére utazott Hamburgba Terence Hill. A 79 éves olasz színésznek még mindig ugyanolyan gyönyörű, vakító kék szeme van, mint fiatalkorában, és közel a nyolcvanhoz is nagyon sármos. A mozival egyébként elhunyt barátjának, Bud Spencernek is szeretett volna emléket állítani.

„Épp forgatási helyszínt néztem, amikor Bud fia felhívott, hogy meghalt az édesapja. Egyértelmű volt, hogy akkor az a hely lesz, ahol épp álltam. Buddal egyébként jó volt a kapcsolatunk annak ellenére, hogy nagyon mások voltunk. Mindig azt mondta, hogy én túl tökéletes akarok lenni, ő azonban mindenkor ösztönből cselekedett” – nyilatkozta Hill.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 év után a nyáron szakított. Míg a csinos műsorvezető legfrissebb fotóin csakúgy ragyog, addig a rádiósnak már nehezebben megy a továbblépés.

  • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

    Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

    Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.