EUR: 321,37 Ft
CHF: 284,70 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Nagykanizsa

Még nagyobb biztonság

Átadták a Készenlétei Rendőrség határvadászainak csaknem hatmilliárd forintos beruházással kialakított laktanyáját Nagykanizsán. Itt háromszázan teljesítenek majd szolgálatot, akiknek a délnyugati határ védelme lesz a feladatuk, de szükség esetén közbiztonsági feladatokat is ellátnak. Cseresnyés Péter miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő szerint ha egy állam, amely meg akarja védeni polgárait és határait, erőt mutat, azt elkerülik az embercsempészek, migránsok. Dénes Sándor polgármester pedig úgy fogalmazott, az új objektum helyi civil munkahelyeket is teremt.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.