EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,43 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Nagykanizsa

Még nagyobb biztonság

Átadták a Készenlétei Rendőrség határvadászainak csaknem hatmilliárd forintos beruházással kialakított laktanyáját Nagykanizsán. Itt háromszázan teljesítenek majd szolgálatot, akiknek a délnyugati határ védelme lesz a feladatuk, de szükség esetén közbiztonsági feladatokat is ellátnak. Cseresnyés Péter miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő szerint ha egy állam, amely meg akarja védeni polgárait és határait, erőt mutat, azt elkerülik az embercsempészek, migránsok. Dénes Sándor polgármester pedig úgy fogalmazott, az új objektum helyi civil munkahelyeket is teremt.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.