2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Szekszárd

Megérkeztek az új tankönyvek

Augusztus elsején kezdődött meg országszerte a 2018–2019-es tanév tankönyveinek kiszállítása. Az ingyenes kiadványokhoz több mint egymillió diák férhet hozzá, ami 10-12 ezer forintos megtakarítást is jelenthet a családi költségvetésben. A tervek szerint augusztus végéig az összes tagintézménybe eljutnak a friss könyvek. Szekszárdon az I. Béla Gimnázium, Kollégium és Általános Iskolában már lapozhatják is az új tanév könyveit.

Fotó: Nagy Nándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.