EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 23., szombat
Alfréd

Extra

Megkéselték Gábor Zsazsa özvegyét

Frédéric von Anhalt herceg épp Santa Monica tengerpartján készült úszni, amikor a támadás érte. – Egy fiatalokból álló csapat érkezett, szinte senki nem volt a parton, elfértünk volna, de hirtelen meglöktek hátulról. Megfordultam, és annyit mondtam: „Idióta.” Abban a pillanatban lendült az egyikük keze, és kést vágott az alkaromba – mesélte a t-online.de-nek Zsazsa özvegye. A herceg azonnal kórházba sietett, ahol a sebet összevarrták. Azóta állítólag feljelentést is tett.

Már jól van Anhalt Fotó: Profimedia, Zuma Press – Archives

Kapcsolódó Cikkek

  • A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, melyik lesz Magyarország legjobb dala. A Duna Televízió dalválasztó showjának döntőjében vendégként fellép az AWS és duettet ad elő a két műsorvezető – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

  • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.