2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Érd

Megoldások a hőség elviselésére

Meleg van, nagyon meleg, és nem akar szűnni. Igaz, néha erre „téved” egy-egy futó zápor, de amikor az előjelzések is harminc feletti hőmérsékletet jósolnak, akkor bizony nehéz megfelelő megoldást találni a – legalábbis nekünk – szokatlan meleg elviselésére.

Aki éppen nem nyaral, és nincs ideje strandra se menni, mert dolga van a városban, az behúzódik valamelyik légkondicionált üzletbe, közintézménybe, esetleg bankba egy szusszanásnyi időre. A kislányok – képünkön – a pancsolást választották a főtéri szökőkútban.

Fotó: Henrik SLY

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.