2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Érd

Megoldások a hőség elviselésére

Meleg van, nagyon meleg, és nem akar szűnni. Igaz, néha erre „téved” egy-egy futó zápor, de amikor az előjelzések is harminc feletti hőmérsékletet jósolnak, akkor bizony nehéz megfelelő megoldást találni a – legalábbis nekünk – szokatlan meleg elviselésére.

Aki éppen nem nyaral, és nincs ideje strandra se menni, mert dolga van a városban, az behúzódik valamelyik légkondicionált üzletbe, közintézménybe, esetleg bankba egy szusszanásnyi időre. A kislányok – képünkön – a pancsolást választották a főtéri szökőkútban.

Fotó: Henrik SLY

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.