EUR: 333,32 Ft
CHF: 304,53 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Szombathely

Megújul a Margaréta Óvoda

Javában tartanak a Margaréta Óvoda felújítási munkálatai. Mintegy 80 millió forintnyi uniós forrásból energetikailag korszerűsítik az épületet, amelynek így a fenntartási költségei is csökkenek.

Energetikailag korszerűsítik a Margaréta Óvodát Fotó:szombathely.hu

A csoportszobákba új radiátorokat szereltek fel, rendbe tették a tetőszerkezetet, szigetelték a falakat, akadálymentesítették a bejáratot, rámpát építettek, továbbá hőszivattyút és napelemes rendszert telepítettek az épületbe – tavaly novemberben kezdődött el a Margaréta Óvoda felújítása. Dr. Puskás Tivadar szakemberekkel közösen a helyszínen tájékozódott a munkálatok jelenlegi állásáról. – Az energetikai korszerűsítésnek köszönhetően nemcsak komfortosabbá válik az intézmény, de várhatóan a fenntartási költségei is csökkenek – hangsúlyozta a polgármester.

A beruházás összesen 80 millió forintba kerül. A Margaréta Óvoda felújítása várhatóan jövő év elején fejeződik be.

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.