2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Dunaújváros

Megvan a menetrend!

Kialakult a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapatának felkészülési menetrendje. Azariék összesen hét felkészülési mérkőzést játszanak a szezon kezdete előtt.

Három alkalommal hazai pályán, négyszer pedig idegenben korcsolyázik majd jégre a DAB jégkorongcsapata a felkészülési mérkőzések során. Az első találkozón a Visegrád Kupa küzdelmeiben az Érsekújvár együttesét látják vendégül Antti Karhula vezetőedző tanítványai, akik ezt követően szintén Dunaújvárosban mérik össze tudásukat a Fehérvári Titánok csapatával augusztus 11-én. Kis szünet után, augusztus 19-én folytatódik a szezon előtti hangolódás, mégpedig a Nyitra elleni dunaújvárosi találkozóval, amelyen már a bérletek megvásárlására is lehetőségük lesz a drukkereknek.


Az Erste Liga rajtja előtt hét felkészülési mérkőzés vár az Acélbikákra

A folytatásban augusztus 22-én a Vasas otthonában, majd augusztus 30-án a szlovákiai Tapolcsány, 31-én a Dubnica, szeptember 5-én pedig a Poprád vendégeként játszanak. Szintén a dunaújvárosi jégkorongcsapatot érintő hír, hogy kialakult az Erste Liga menetrendje. A szeptember 9-én két budapesti mérkőzéssel rajtoló sorozatba szeptember 11-én kapcsolódnak be az Acélbikák, akik idegenben, a Vienna Capitals második együttese ellen lépnek majd pályára. Az első hazai mérkőzésre szeptember 14-én kerül sor: ekkor a Schiller-Vasas HC lesz a DAB ellenfele.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.