EUR: 321,99 Ft
CHF: 285,28 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Dunaújváros

Megvan a menetrend!

Kialakult a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapatának felkészülési menetrendje. Azariék összesen hét felkészülési mérkőzést játszanak a szezon kezdete előtt.

Három alkalommal hazai pályán, négyszer pedig idegenben korcsolyázik majd jégre a DAB jégkorongcsapata a felkészülési mérkőzések során. Az első találkozón a Visegrád Kupa küzdelmeiben az Érsekújvár együttesét látják vendégül Antti Karhula vezetőedző tanítványai, akik ezt követően szintén Dunaújvárosban mérik össze tudásukat a Fehérvári Titánok csapatával augusztus 11-én. Kis szünet után, augusztus 19-én folytatódik a szezon előtti hangolódás, mégpedig a Nyitra elleni dunaújvárosi találkozóval, amelyen már a bérletek megvásárlására is lehetőségük lesz a drukkereknek.


Az Erste Liga rajtja előtt hét felkészülési mérkőzés vár az Acélbikákra

A folytatásban augusztus 22-én a Vasas otthonában, majd augusztus 30-án a szlovákiai Tapolcsány, 31-én a Dubnica, szeptember 5-én pedig a Poprád vendégeként játszanak. Szintén a dunaújvárosi jégkorongcsapatot érintő hír, hogy kialakult az Erste Liga menetrendje. A szeptember 9-én két budapesti mérkőzéssel rajtoló sorozatba szeptember 11-én kapcsolódnak be az Acélbikák, akik idegenben, a Vienna Capitals második együttese ellen lépnek majd pályára. Az első hazai mérkőzésre szeptember 14-én kerül sor: ekkor a Schiller-Vasas HC lesz a DAB ellenfele.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.