EUR: 321,29 Ft
CHF: 283,33 Ft
2018. november 21., szerda
Olivér

Sport

Megvédte Pogbát az ügynöke

Megvédte Paul Pogbát az ügynöke, Mino Raiola. A Manchester United francia világbajnoka nem volt éppen csúcsformában a Brighton ellen 3-2-re elveszített meccsen. Nem csoda, hogy Paul Scholes – többekkel egyetemben – komolyan bírálta a francia futballistát.

A United korábbi angol válogatott kiválósága szerint ebben a csapatban nincsenek vezérek, pedig Pogbától azt remélték, hogy hamarosan az lesz, de egyelőre ennek nyoma sincs. Ráadásul a játékával sem volt elégedett, szörnyű volt látni a pályán a francia középpályás produkcióját, aki szinte mindenben gyengélkedett.

Pogba ügynöke nem hagyta szó nélkül Scholes megjegyzéseit, szerinte néhányan csak azért jártatják a szájukat, mert attól félnek, hogy elfelejtik őket, Scholes pedig akkor sem ismerne fel egy vezért, ha Sir Winston Churchill állna előtte. Majd ezt megspékelte azzal, hogy azt tanácsolta, segítsen a klub alelnökének, Ed Woodwardnak abban, hogy új csapatot talál Pogbának.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elképesztő helyzetek az X-Trialon

  Elképesztő helyzetek az X-Trialon

  2019 január 20-án ismét Magyarországra érkezik a fedett pályás ügyességi motoros világbajnokság. Ez alkalommal a több szakaszból álló X-Trial motorverseny első futamát rendezik meg Budapesten – majd Barcelona, Marseille, Moszkva és Costa Rica állomások következnek.

 • Hazatér a Vidi

  Hazatér a Vidi

  Három év után hazatér a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő MOL Vidi FC, amelynek megújult stadionját az Újpest elleni szerdai bajnoki mérkőzéssel avatják fel.

 • Kiröhögték egymást Pacquiaóék

  Kiröhögték egymást Pacquiaóék

  Manny Pacquiao röhögőgörcsöt kapott, amikor farkasszemet nézett Adrian Bronerrel. A két öklöző január 19-én Las Vegasban találkozik a ringben, amikor is a WBA váltósúlyú vb-övéért harcolnak.