2019. február 23., szombat
Alfréd

Egyéb Kecskemét

Megverték a pultost, mert sokallták a számlát

Anya és lánya ellen emelt vádat a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt.

A 43 éves kecskeméti nő a lányával együtt 2016. december 22-én délután egy kecskeméti presszóban italozott. Este 7 óra körül távozni akartak, ezért kérték a pultos hölgytől a számlát. Sokallták az összeget, ezért szóváltásba keveredtek a pultossal. A konfliktus odáig fajult, hogy az anya ököllel arcon ütötte a pultos nőt, majd a lányával közösen többször megütötték és megrúgták. Ekkor a pultos védelmére kelt a presszóban tartózkodó lánytestvére, de a garázda anya és lánya őt is megverte.


Távozásuk előtt a lány a presszó bejárati ajtajának üvegét is berúgta, és megrongálta a raktár ajtaját. Ezzel közel 24 ezer forint kárt okozott. A bántalmazás miatt a pultos hölgy a fején, a hasán és a lábain 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, ami miatt kérte a két vádlott megbüntetését. A pultos testvére szintén könnyebben sérült, de ő nem terjesztett elő magánindítványt bántalmazóival szemben.

A szabadlábon védekező vádlottakat az ügyészség garázdaság vétségén kívül könnyű testi sértés vétségével is vádolja és közérdekű munka kiszabását indítványozta velük szemben. A vádlottak bűnössége kérdésében a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni – tájékoztatott dr. Nánási László főügyész.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tollaslabdában is jók az érdiek

    Tollaslabdában is jók az érdiek

    Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

  • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.