EUR: 321,49 Ft
CHF: 281,87 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Egyéb Kecskemét

Megverték a pultost, mert sokallták a számlát

Anya és lánya ellen emelt vádat a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt.

A 43 éves kecskeméti nő a lányával együtt 2016. december 22-én délután egy kecskeméti presszóban italozott. Este 7 óra körül távozni akartak, ezért kérték a pultos hölgytől a számlát. Sokallták az összeget, ezért szóváltásba keveredtek a pultossal. A konfliktus odáig fajult, hogy az anya ököllel arcon ütötte a pultos nőt, majd a lányával közösen többször megütötték és megrúgták. Ekkor a pultos védelmére kelt a presszóban tartózkodó lánytestvére, de a garázda anya és lánya őt is megverte.


Távozásuk előtt a lány a presszó bejárati ajtajának üvegét is berúgta, és megrongálta a raktár ajtaját. Ezzel közel 24 ezer forint kárt okozott. A bántalmazás miatt a pultos hölgy a fején, a hasán és a lábain 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, ami miatt kérte a két vádlott megbüntetését. A pultos testvére szintén könnyebben sérült, de ő nem terjesztett elő magánindítványt bántalmazóival szemben.

A szabadlábon védekező vádlottakat az ügyészség garázdaság vétségén kívül könnyű testi sértés vétségével is vádolja és közérdekű munka kiszabását indítványozta velük szemben. A vádlottak bűnössége kérdésében a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni – tájékoztatott dr. Nánási László főügyész.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.