EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 23., szombat
Alfréd

Sport

Menő órákat villantott Mayweather

Ha pénzköltésről van szó, Floyd Mayweather nem viccel. A 41 éves amerikai ökölvívó az Instagram-oldalán mutatta meg rajongóinak legújabb, természetesen méregdrága óráit.

Azt nem lehet mondani, hogy Floyd Mayweather nagyon megnézi, mire költi a pénzét. A 41 éves veretlen ökölvívó imádja a luxust, ami  autókollekciójában és ruháiban is megmutatkozik, de talán az ékszereket és az órákat szereti legjobban.


A népszerű ékszerész, Peter Marco két Audemars Piguet karórával lepte meg a bokszolót, aki gyorsan el is dicsekedett új szerzeményeivel az Instagramon. Az órák több száz kis gyémánttal vannak kirakva. Az egyik képen egy gyűrű, a másikon pedig egy arany karkötő is látható az órák mellett. Hogy mennyibe kerül a két Audemars Piguet, csak találgatni lehet, de valószínűleg több millió dolláros tételekről van szó.

Egy hónappal ezelőtt 18 millió dolláros Jacob & Co gyémántórát villantott, amelyet csak a „milliárdosok karórájának” nevez. Mayweather persze megengedheti magának ezt a luxust, hiszen a Forbes magazin szerint 2017 és 2018 júniusa között 285 millió dollárral (77,8 milliárd forint) gyarapodott a vagyona, ezzel ő a legjobban kereső sportoló a világon. Ezt a hatalmas összeget ráadásul egyetlen fellépéssel, a Connor McGregor elleni meccsel szedte össze.

Mayweather egyébként az övkollekcióját is megmutatta „házi ékszerészének”, Marcónak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Schmidt Gábor: A magyar kajak-kenu stabil lábakon áll

    Schmidt Gábor: A magyar kajak-kenu stabil lábakon áll

    A magyar kajak-kenu stabil lábakon áll, köszönhetően az edzők és a klubok munkájának, valamint a kormány kiemelt támogatásának és az eredményességért járó extra juttatásnak – erről is beszélt szezonindító interjújában Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöke, aki felejthetetlen élményt ígér az év fő eseményére, az augusztusi, szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságra ellátogatóknak.

  • A nap képe: Hajsza a győzelemért

    A nap képe: Hajsza a győzelemért

    Brutális baleset vetett árnyékot a NASCAR Daytona 500-as legutóbbi versenyére, amikor nagyjából a mezőny fele, egészen pontosan 21 autó ütközött össze.