2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Sport

Menő órákat villantott Mayweather

Ha pénzköltésről van szó, Floyd Mayweather nem viccel. A 41 éves amerikai ökölvívó az Instagram-oldalán mutatta meg rajongóinak legújabb, természetesen méregdrága óráit.

Azt nem lehet mondani, hogy Floyd Mayweather nagyon megnézi, mire költi a pénzét. A 41 éves veretlen ökölvívó imádja a luxust, ami  autókollekciójában és ruháiban is megmutatkozik, de talán az ékszereket és az órákat szereti legjobban.


A népszerű ékszerész, Peter Marco két Audemars Piguet karórával lepte meg a bokszolót, aki gyorsan el is dicsekedett új szerzeményeivel az Instagramon. Az órák több száz kis gyémánttal vannak kirakva. Az egyik képen egy gyűrű, a másikon pedig egy arany karkötő is látható az órák mellett. Hogy mennyibe kerül a két Audemars Piguet, csak találgatni lehet, de valószínűleg több millió dolláros tételekről van szó.

Egy hónappal ezelőtt 18 millió dolláros Jacob & Co gyémántórát villantott, amelyet csak a „milliárdosok karórájának” nevez. Mayweather persze megengedheti magának ezt a luxust, hiszen a Forbes magazin szerint 2017 és 2018 júniusa között 285 millió dollárral (77,8 milliárd forint) gyarapodott a vagyona, ezzel ő a legjobban kereső sportoló a világon. Ezt a hatalmas összeget ráadásul egyetlen fellépéssel, a Connor McGregor elleni meccsel szedte össze.

Mayweather egyébként az övkollekcióját is megmutatta „házi ékszerészének”, Marcónak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.