2019. augusztus 23., péntek
Bence

Sport

Menő órákat villantott Mayweather

Ha pénzköltésről van szó, Floyd Mayweather nem viccel. A 41 éves amerikai ökölvívó az Instagram-oldalán mutatta meg rajongóinak legújabb, természetesen méregdrága óráit.

Azt nem lehet mondani, hogy Floyd Mayweather nagyon megnézi, mire költi a pénzét. A 41 éves veretlen ökölvívó imádja a luxust, ami  autókollekciójában és ruháiban is megmutatkozik, de talán az ékszereket és az órákat szereti legjobban.


A népszerű ékszerész, Peter Marco két Audemars Piguet karórával lepte meg a bokszolót, aki gyorsan el is dicsekedett új szerzeményeivel az Instagramon. Az órák több száz kis gyémánttal vannak kirakva. Az egyik képen egy gyűrű, a másikon pedig egy arany karkötő is látható az órák mellett. Hogy mennyibe kerül a két Audemars Piguet, csak találgatni lehet, de valószínűleg több millió dolláros tételekről van szó.

Egy hónappal ezelőtt 18 millió dolláros Jacob & Co gyémántórát villantott, amelyet csak a „milliárdosok karórájának” nevez. Mayweather persze megengedheti magának ezt a luxust, hiszen a Forbes magazin szerint 2017 és 2018 júniusa között 285 millió dollárral (77,8 milliárd forint) gyarapodott a vagyona, ezzel ő a legjobban kereső sportoló a világon. Ezt a hatalmas összeget ráadásul egyetlen fellépéssel, a Connor McGregor elleni meccsel szedte össze.

Mayweather egyébként az övkollekcióját is megmutatta „házi ékszerészének”, Marcónak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kozák Danuta: Hidegzuhanyként éltem meg a kizárást

  Kozák Danuta: Hidegzuhanyként éltem meg a kizárást

  A kajakos Kozák Danuta a péntek délelőtti előfutamból a második helyen jutott tovább 500 méter egyesben a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon: az ötszörös olimpiai bajnok, aki címvédő ebben a számban, nemcsak az ellenfelekkel és az erős hátszéllel kellett megküzdenie, hanem túl kellett tennie magát a csütörtöki kizáráson.

 • Kovács Katalin: Át kell élni a vb minden pillanatát

  Kovács Katalin: Át kell élni a vb minden pillanatát

  Kovács Katalin nosztalgikus érzésekkel a szívében indult családjával Szegedre, a kajak-kenu vb-re. A 31-szeres világbajnok felidézheti a szegedi élményeket, és talán a versenyek hangulata nyomán nagyobbik lánya is követi majd az anyai példát.

 • Rossz hír! Kizárták a Kárász, Kozák párost

  Rossz hír! Kizárták a Kárász, Kozák párost

  A csütörtöki előfutam után kizárták az 500 méteren címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta kajakpárost a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, mert a hajójuk könnyebbnek bizonyult a megengedettnél a mérlegelésnél.