EUR: 332,42 Ft
CHF: 304,52 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Egyéb Nagykanizsa

Micsoda buli!

Hatalmas partival ünnepelte a strandok éjszakáját a zalakarosi fürdő. A Lokál Extra munkatársai sok kanizsai arcot fedeztek fel a szórakozók között, de jöttek vendégek Budapestről, Győrből, Egerből és a Felvidékről is.

Kezeket a magasba, figyelj! Indul a buli… – így hangolta a közönséget a strandok éjszakájának kezdetén a fürdő partiarca, Éder Gabee és zenekara. A mulatni vágyóknak pedig több sem kellett, este kilenctől hajnali kettőig mulattak.


– Nagyon szuper a zene, jó a hangulat, jól érezzük magunkat. Jövőre is jövünk – fogalmazott egy férfi az egyik kültéri medencében ülve. Mások a színpad előtt csápoltak, s akadt olyan is, aki a fürdő különféle szolgáltatásaival ismerkedett ezen az estén.

A karosi fürdő megtelt a strandok éjszakájára is (Fotó: Gergely Szilárd)

A strandok éjszakája évről évre egyre népszerűbb, amit az is bizonyít, hogy a fürdő gyakorlatilag megtelt erre az estére. Sokan a holdfogyatkozást a kültéri medencékből nézték.

– Szaunamestereinket megihlette a holdfogyatkozás, hiszen fantasztikus aromaszeánszokat tartanak ebből az alkalomból – fogalmazott Csöndör-Köves Otília szolgáltatásvezető az est kezdetén, aki nem sokkal később azt is konstatálhatta, hogy telt házas lett a buli.

Idén már kilencedik alkalommal rendezték meg a strandok éjszakáját, amelyhez az ország 40 fürdője csatlakozott. A programmal az évezredes magyar fürdőkultúra értékeire akarják felhívni a figyelmet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Esőben is jót főztek

  Esőben is jót főztek

  A dél-budai görög katolikusok csapata is főzött az első DunaFok szabadidőparkban tartott lecsófesztiválon.