2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Nagykanizsa

Micsoda buli!

Hatalmas partival ünnepelte a strandok éjszakáját a zalakarosi fürdő. A Lokál Extra munkatársai sok kanizsai arcot fedeztek fel a szórakozók között, de jöttek vendégek Budapestről, Győrből, Egerből és a Felvidékről is.

Kezeket a magasba, figyelj! Indul a buli… – így hangolta a közönséget a strandok éjszakájának kezdetén a fürdő partiarca, Éder Gabee és zenekara. A mulatni vágyóknak pedig több sem kellett, este kilenctől hajnali kettőig mulattak.


– Nagyon szuper a zene, jó a hangulat, jól érezzük magunkat. Jövőre is jövünk – fogalmazott egy férfi az egyik kültéri medencében ülve. Mások a színpad előtt csápoltak, s akadt olyan is, aki a fürdő különféle szolgáltatásaival ismerkedett ezen az estén.

A karosi fürdő megtelt a strandok éjszakájára is (Fotó: Gergely Szilárd)

A strandok éjszakája évről évre egyre népszerűbb, amit az is bizonyít, hogy a fürdő gyakorlatilag megtelt erre az estére. Sokan a holdfogyatkozást a kültéri medencékből nézték.

– Szaunamestereinket megihlette a holdfogyatkozás, hiszen fantasztikus aromaszeánszokat tartanak ebből az alkalomból – fogalmazott Csöndör-Köves Otília szolgáltatásvezető az est kezdetén, aki nem sokkal később azt is konstatálhatta, hogy telt házas lett a buli.

Idén már kilencedik alkalommal rendezték meg a strandok éjszakáját, amelyhez az ország 40 fürdője csatlakozott. A programmal az évezredes magyar fürdőkultúra értékeire akarják felhívni a figyelmet.

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.