2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Nagykanizsa

Micsoda buli!

Hatalmas partival ünnepelte a strandok éjszakáját a zalakarosi fürdő. A Lokál Extra munkatársai sok kanizsai arcot fedeztek fel a szórakozók között, de jöttek vendégek Budapestről, Győrből, Egerből és a Felvidékről is.

Kezeket a magasba, figyelj! Indul a buli… – így hangolta a közönséget a strandok éjszakájának kezdetén a fürdő partiarca, Éder Gabee és zenekara. A mulatni vágyóknak pedig több sem kellett, este kilenctől hajnali kettőig mulattak.


– Nagyon szuper a zene, jó a hangulat, jól érezzük magunkat. Jövőre is jövünk – fogalmazott egy férfi az egyik kültéri medencében ülve. Mások a színpad előtt csápoltak, s akadt olyan is, aki a fürdő különféle szolgáltatásaival ismerkedett ezen az estén.

A karosi fürdő megtelt a strandok éjszakájára is (Fotó: Gergely Szilárd)

A strandok éjszakája évről évre egyre népszerűbb, amit az is bizonyít, hogy a fürdő gyakorlatilag megtelt erre az estére. Sokan a holdfogyatkozást a kültéri medencékből nézték.

– Szaunamestereinket megihlette a holdfogyatkozás, hiszen fantasztikus aromaszeánszokat tartanak ebből az alkalomból – fogalmazott Csöndör-Köves Otília szolgáltatásvezető az est kezdetén, aki nem sokkal később azt is konstatálhatta, hogy telt házas lett a buli.

Idén már kilencedik alkalommal rendezték meg a strandok éjszakáját, amelyhez az ország 40 fürdője csatlakozott. A programmal az évezredes magyar fürdőkultúra értékeire akarják felhívni a figyelmet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.