EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Külföld

Milliárdokat fizet, mert házas nővel feküdt le

Két és fél milliárd forintnak megfelelő összeget kell fizetnie Francisco Huizarnak, amiért egy férjezett nővel feküdt le, ugyanis Észak-Karolinában súlyos bírsággal büntetik a házasságtörést. A megcsalt férj, Keith King a lelki sérelmeken túl az okozott károk közé sorolja, hogy felesége félrelépése miatt cége nem jutott annyi bevételhez, valamint nemcsak a párját, de az alkalmazottját, a feleségét is elvesztette. A bíróság döntésében azonban az is közrejátszik, hogy a feleség korábban videóra vette, ahogy Huizar Kinget fojtogatja, tehát bántalmazásért is felelnie kell. Huizar azzal próbált védekezni, hogy nem történt megcsalás, mert a házaspár kapcsolata már régóta megromlott.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor: A baloldal be akarja hozni a migránsokat

    Orbán Viktor: A baloldal be akarja hozni a migránsokat

    Magyarország készen áll, hogy ahol tud, ott segítséget nyújtson Olaszországnak, így ha végre elszánja magát, hogy a határokat megvédi, segítünk, és abban is, hogy az itt lévő migránsokat hazavigyék – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján, szombaton Rómában.

  • Gyújtogatások, erőszak és agresszió a párizsi klímameneten

    Gyújtogatások, erőszak és agresszió a párizsi klímameneten

    Az anarchista “black blocs” (Fekete blokk) csoportokhoz tartozó szélsőségesek incidenseket kezdeményeztek szombaton Párizsban az éghajlat védelmében rendezett felvonuláson, a rendőrség a tüntetőket elhatárolódásra kérte a rendbontóktól, miközben a város más pontjain olyan kormányellenes sárgamellényes tiltakozókat állítottak elő, akik tiltott helyszíneken próbáltak meg gyülekezni.