2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Külföld

A drogteszteken is megbukott a piás sofőr

Lakossági bejelentés után kezdtek kutatásba azok a spanyol rendőrök, akik azt az információt kapták, hogy valaki részegen randalírozik egy autóval Carcastillo városában. Az egyenruhások hamar el is fogták az ittas sofőrt, akin a pozitív alkoholteszt után drogtesztet is végeztek.

Kiderült, hogy az autós azon túl, hogy részeg volt, számtalan kábítószer –  cannabis, kokain, metamfetamin, amfetamin és ópiát – jelenlétét is kimutatta a vizsgálat. Tettéért 1000 eurós büntetést, nagyjából 300 ezer forintos pénzbüntetést, jogosítványára pedig hat büntetőpontot kapott.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Pusztító Florence

    A nap képe: Pusztító Florence

    Emelkedett az Egyesült Államok keleti partvidékén pusztító Florence trópusi vihar halálos áldozatainak száma, közben Észak-Karolinán tornádók söpörtek végig.

  • Ezreket kapcsolt le az áramhálózatról egy macska

    Ezreket kapcsolt le az áramhálózatról egy macska

    Több, mit 7500 New Orleans-i ügyfelet kapcsolt le az áramellátásról egy kóbor macska, amikor az bejutott a szolgáltató telephelyére. Az áramszünet leginkább a város üzleti negyedét és néhány szomszédos környéket érintett, a közüzemi szolgáltató pedig egyelőre nem jött rá, hogy a cica mégis hogyan tudta megkerülni az állomás biztonsági eszközöket.