2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Mini Bentley-vel menőzik a négy hónapos True – Fotó!

Khloé Kardashian négy hónapos kislánya, True elképesztő ajándékot kapott a család egyik barátjától, Kimora Lee Simmons modelltől.

Nehezen lehet eldönteni, hogy az óriási maci vagy True mosolya cukibb-e. Az interneten 80-90 ezer forintnak megfelelő összegért árulnak ilyen kis kocsikat, és a borsos ár ellenére most biztosan sok kicsinek lesz olyan járgánya, mint True-nak.

/Fotó: Profimedia, Insight Media

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.