EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,32 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Miskolc

Miskolciakkal utazott a magyar válogatott Japánba

A magyar és a japán dzsúdószövetség együttműködésének köszönhetően augusztus 6–23. között Maebasi városában edzőtáborozhat ifjúsági válogatottunk.

Az MVSC-MVSI színeit képviselő Kriza Anna, Faragó Petra és Turánszki Zalán, valamint két edző, Kunyik Zsolt és Gosztonyi Zsolt a szezon hátralévő versenyei előtt a lehető legjobb helyen tanulhatja, finomíthatja, javíthatja a különböző technikai, taktikai elemeket.

Japánban a magyar válogatott – fotó: Lokál

A magyar és japán fiatalok ebben az időszakban közös edzéseken gyakorolnak, miközben a sportbarátságokat is erősíthetik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.