EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 17., szombat
Jácint

Sport

Mourinho megint suttyó volt

Csúfos, 3-0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Manchester United a Tottenham ellen a Premier League harmadik fordulójában. A Vörös Ördögök menedzsere, José Mourinho pedig sajátos performansszal lopta el a show-t a meccset követő sajtótájékoztatón.

Az elmúlt időben rengeteget lehetett hallani arról, hogy José Mourinho napjai meg vannak számlálva a Manchester United kispadján. A Tottenham elleni 3-0-s hétfő esti vereség pedig egy újabb szög lehet a portugál mester koporsójában. A londoni csapat a 2014 óta elszenvedett egymás utáni öt vereséget követően először távozott ponttal a Manchester United otthonából. Mourinho pedig hozta a tőle megszokott suttyó viselkedést, ugyanis a sajtótájékoztató közepén felkapta a vizet, kiosztotta az újságírókat, majd elviharzott.


– Jól készültünk az edzéseken, a játékosok hozzáállása is fantasztikus volt. A szünetben 2-0-ra, 2-1-re vagy 3-0-ra is vezethettünk volna, aztán fordult a kocka, és hirtelen 2-0 volt a Tottenhamnek. Mindenki érezte, hogy egy gól megváltoztathatja a mérkőzést, aztán a harmadik találat kifektetett minket – kezdte Mourinho, hozzátéve, hogy elégedetlen, amiért nem érkeztek megfelelő erősítések a csapathoz az átigazolási időszakban.

– A piac bezárt, január elsejéig nincs mit tenni. Elmondtam, amit akartam, egy szóval sem fogok többet mondani erről a helyzetről – fogalmazott, majd három ujját felemelve mutatta, hogy hány gólt rúgott a Tottenham.


– Mi az eredmény? 0-3. Mi ez a hármas? Ennyi bajnoki címet nyertem a Premier League-ben, többet, mint a másik tizenkilenc menedzser együttvéve. Nekem van három bajnoki címem, nekik együttvéve kettő. Megkövetelem a tiszteletet, emberek! – mondta és kiviharzott a szobából.

A Unitednek ez volt a második veresége sorozatban, hiszen az előző fordulóban a Brighton otthonában kapott ki 3-2-re, arról nem is beszélve, hogy Mourinho tétmeccsen edzői pályafutása legsúlyosabb hazai vereségét szenvedte el.

Kapcsolódó Cikkek