2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Nagy Feró unokája Beatrice lesz

Nagy Feró hiába tűnik laza rockernek, megkönnyezte, amikor megtudta, hogy végre kislány unokája is születik. A zenész a Lokál Extrának elárulta, hogy a pici a zenekaruk után az Aliz Beatrice nevet kapja.

– Azt hiszem, még nem érzem át, hogy ez valójában mekkora dolog – kezdte meghatottan a Lokál Extrának Nagy Feró. – Alig várom, hogy a második unokám januárban megérkezzen. Ő is Bak lesz, akárcsak a nagyapja! Hunor fiam és a menyem, Dorina úgy döntött, hogy a pici az Aliz Beatrice nevet kapja. Hát létezik ennél megtisztelőbb dolog? Az egész családunknak nagyon fontos a zenekarunk, hiszen a kisebbik fiam a Beatrice dobosa – mesélte Feró, aki először nagyon megijedt, amikor a családja otthon egy asztalnál ülve várta, hogy hazaérkezzen.
– Fogalmam sem volt, hogy mit akarnak vagy mi történhetett. De amikor elém tették az ultrahangos felvételt,  elképesztő öröm járt át. Meg is könnyeztem! És hogy a rockerek nem sírnak? Ugyan már! Először nem lehetett tudni, hogy kisfiú vagy kislány lesz, de én már korábban is bejelentettem az igényem, hogy most már nagyon jó lenne egy pici lány. Később aztán bemutatta magát a doki bácsinak – tette hozzá a zenész. A pici érkezése megható, főleg úgy, hogy a kismamát nem sokkal a terhesség előtt megműtötték, és nem számítottak arra, hogy ezek után ilyen hamar örömhírrel szolgálhatnak.
– Azt hiszem, nagyon szerencsések vagyunk, de persze főleg én – mondja nevetve –, ugyanis imádok nagypapa lenni – áradozott a nemzet csótánya, aki nagyobbik fia, Botond kétéves gyermekét, Patrikot egyenesen elkényezteti, a tenyerén hordozza.
– Hogy milyen nagypapa vagyok? Elképesztően engedékeny. Nálunk mindent szabad, amit a szülői házban egyáltalán nem. Ráadásul Patrik rögtön levesz a lábamról. Legutóbb épp koncertre készülődtem, tíz perc volt hátra az indulásig, amikor a kis kétévesem megfogta a kezem és az édes hangján azt mondta, hogy „papa, papa”. Szeretett volna még egyet csobbanni, úgyhogy muszáj volt kötélnek állni. Egyfolytában hiányzik, bele sem merek gondolni, hogy milyen lesz, amikor megérkezik a kis Aliz Beatrice…


Hunor: Három napig nem szóltam a feleségemhez

Hunor a Mokka stúdiójában mesélte el, hogyan derült ki a gyermekáldás, és pontosan mit szólt hozzá.
– Három napig nem szóltam a feleségemhez. Le kellett ülepednie bennem a hírnek. Várt egy üveg az asztalon, alatta egy kocsikatalógus meg egy teszt. Így mentem haza a koncertről. Most kisebb kocsink van, és át kell majd ülni egy jóval nagyobba, ezért kaptam a katalógust is. Nagyon vártuk a picit, de amikor a hír megérkezett, mégis  kicsit lesokkolódtam. Kíváncsiak vagyunk magunkra, hogy milyenek leszünk szülői szerepben – mesélte Hunor, azt pedig már Feró mesélte a Lokál Extrának, hogy nála annak idején egy hétnek kellett eltelnie, hogy felfogja, édesapa lesz.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.