EUR: 323,76 Ft
CHF: 287,61 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb Kecskemét

Nagylelkű adományt kaptak az Argos kutyusai

Kutyatápok, dobozos kutyaeledelek, plédek érkeztek az Argos Állatvédelmi Egyesület rászoruló kutyusaihoz egy kecskeméti manikűr- és masszőrüzlet nagylelkű felajánlóitól: Gyóni Bernadettől és Vitos Kingától. 

Bernadett és Kinga üzletében egy napig adománnyal fizethettek a vendégek

Az Akadémia krt. 40. alatt található üzletben történt, hogy a két említett hölgy kezdeményezésére egy napon pénz helyett adományokkal fizethettek a vendégek.


,,Nagy meglepetés ért minket ma! Gyóni Bernadett és Vitos Kinga kezdeményezése az volt, hogy egy napon nem a megszokott módon fizethetnek a vendégek. (…) Nézzétek, hogy a sok jó ember mennyi mindent adományozott a rászoruló kutyáinknak! Köszönjük Bernadett és Kinga, köszönjük a vendégeiteknek is! Ha pedig más üzlet is követné ezt a nagylelkű kezdeményezést, szeretettel várjuk a jelentkezést” – olvasható az Argos egyesület Facebook-oldalán. Az adományok sorsáról azóta már visszajelzés is érkezett. A lakiteleki mentett kutyusok jóllaktak belőlük, még a cicáknak is jutott egy-két finom falat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.