EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Kecskemét

Nagylelkű adományt kaptak az Argos kutyusai

Kutyatápok, dobozos kutyaeledelek, plédek érkeztek az Argos Állatvédelmi Egyesület rászoruló kutyusaihoz egy kecskeméti manikűr- és masszőrüzlet nagylelkű felajánlóitól: Gyóni Bernadettől és Vitos Kingától. 

Bernadett és Kinga üzletében egy napig adománnyal fizethettek a vendégek

Az Akadémia krt. 40. alatt található üzletben történt, hogy a két említett hölgy kezdeményezésére egy napon pénz helyett adományokkal fizethettek a vendégek.


,,Nagy meglepetés ért minket ma! Gyóni Bernadett és Vitos Kinga kezdeményezése az volt, hogy egy napon nem a megszokott módon fizethetnek a vendégek. (…) Nézzétek, hogy a sok jó ember mennyi mindent adományozott a rászoruló kutyáinknak! Köszönjük Bernadett és Kinga, köszönjük a vendégeiteknek is! Ha pedig más üzlet is követné ezt a nagylelkű kezdeményezést, szeretettel várjuk a jelentkezést” – olvasható az Argos egyesület Facebook-oldalán. Az adományok sorsáról azóta már visszajelzés is érkezett. A lakiteleki mentett kutyusok jóllaktak belőlük, még a cicáknak is jutott egy-két finom falat.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett.