2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Egyéb IV.kerület

Nagyszerű ütemben halad a Szilágyi úti építkezés

2020-ig megújulnak, európai szintűvé válnak Újpest, illetve az UTE sportlétesítményei. Három év alatt összesen hatmilliárd forint kormányzati támogatásból fejlesztheti sportinfrastruktúráját a klub.

A Szilágyi út–Tábor utca–Pálya utca–Erdősor utca által határolt, egyébként jelenleg is sportolásra használt területen az állami támogatásnak köszönhetően sportközpont épül. Nagyszerű ütemben halad az ide tervezett füves és műfüves focipályák építése. Mint az UTE Labdarúgó Akadémia fotóin is látható, az öntözőberendezések tökéletesen működnek, a lámpatestek pedig ezekben a napokban kerültek a helyükre.


Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.