EUR: 354,98 Ft
CHF: 334,22 Ft
2020. július 08., szerda
Ellák

Extra

Nanushka világhírnevet hoz a magyar divattervezésnek

Sándor Szandra, a Nanushka márka megálmodója idén nyáron végérvényesen a világ élvonalába repítette a magyar divattervezést. Ruháit Dua Lipa, Kendall Jenner, Charlize Theron, Angelina Jolie vagy Taylor Swift is hordja.

A gyermekkori becenév, a Nanushka ma már világszinten elismert ruhamárkává nőtte ki magát. Sándor Szandrának, a Nanushka divatmárka tervezőjének és tulajdonosának sikerült az, ami minden divattervező álma. Kollekciójának darabjait világsztárok imádják és hordják. Korábban Charlize Theron, Angelina Jolie vagy Taylor Swift, a múlt hónapban pedig a Szigeten is fellépő Dua Lipa és Amerika egyik kedvenc celebje, Kendall Jenner is a Nanushkát választotta. Kendall 94 milliós Instagram-táborával minden bizonnyal óriási ismertséget hoz a márkának. A celeblány egy a 2018-as Pre-Fall kollekció pöttyös darabját választotta, míg az énekesnő Dua Lipa egy hétköznapi viseletre szánt darabban jelent meg nemrég.


Kendall Jenner egy pöttyös darabot választott Fotó: indtagram

Az, hogy a világsztárok ennyire szeretik Szandra ruháit, nem csupán a márkának és a lánynak, de hazánknak is ismertséget hoz. Nanushka egy korábbi interjúban elmesélte, mesékből inspirálódik, hisz benne, hogy termékei üzeneteket közvetítenek, ez lehet sikerének titka is. – Kiskorom óta érdekelnek, elgondolkodtatnak, inspirálnak az alapvető emberi kérdések, a lélekfejlődés útja. (…) Én mindennél jobban hiszek abban, hogy a tervezéskor bennem élő szellemiség a ruhákon keresztül közvetítődik a viselőjéhez. Legyen ez egy történet, de leginkább egy üzenet, egy tanulság – mesélte a szeretlekmagyarorszag.hu-nak.

Dua Lipa egy hétköznapibb darabban utazott Fotó: instagram

Óriási számok

A Nanushka márka sikere mögött a GB Partners által kezelt Exim Növekedési Alap áll. Az alap 2016. végi befektetése óta ugyanis a márka 60-ról 200-ra növelte a nemzetközi viszonteladói számát, míg 2016-ban 18 ezer ruhát értékesített, 2018-ban a jelenlegi megrendelési állomány mellett ez a szám meghaladja a 100 ezret – írja a Bors.

 

Kapcsolódó Cikkek