EUR: 322,02 Ft
CHF: 285,18 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Pécs

Napi jótett: Orfűn meglágyította a forróság a szíveket

Az internet népe rendkívül hálás tud lenni, ha valami olyat lát vagy hall, ami kicsit is eltér a megszokottól, persze pozitív irányba. Ez ebben az esetben is így volt a pécsiek kedvenc kirándulóhelyén, Orfűn.

Történt ugyanis, hogy valaki nem lezárta a magánstégjét, hanem megnyitotta a fürdőzni vágyók előtt. Erre pedig egy arra járó fel is figyelt, és azonnal posztolta ezzel a szöveggel:


„Aki ismeri az orfűi »stéghelyzetet«, az tudja, hogy jellemzően tüskével, csapóajtóval, szögesdróttal, várfallal, ágyúval és minden egyéb változatos módon akadályozzák a stégek tulajdonosai, hogy más is élvezni tudja magántulajdonukat, és esetleg elheverjen a napon vagy megmártózzon a vízben egy létra segítségével.”

A fotó készítője, aki a stéget ingyen és bérmentve használta, még ennyit fűzött a sztorihoz: „Példaértékű kezdeményezés, remélem, legalább pár darab erejéig ragályos lesz.”

A poszt célja pedig nem volt más, mint az, hogy a fürdőző megtalálja a stég tulajdonosát és megköszönje neki a kedvességét!

„Vigyáztunk rá, szemetet nem hagytunk, reméljük, más is hasonlóan tesz, ha már valaki ennyire jófej volt. Mi jól éreztük magunkat, köszönet érte!”

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.