EUR: 321,50 Ft
CHF: 281,63 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Egyéb Nyíregyháza

Négy hónapra tiltották el a kisvárdai légióst

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága négy hónapra eltiltotta Anton Sindert, az újonc Kisvárda játékosát.

A szövetség honlapja szerint a testület azért hozott ilyen szigorú döntést, mert az ukrán légiós a Ferencváros elleni OTP Bank Liga-mérkőzésen sárga lapos figyelmeztetését követően „fenyegetően a játékvezető közvetlen közelébe lépett, és az arcába ordított, közben fejelő mozdulattal a játékvezető fejét el is találta”.


Anton Sindert (jobbra fehérben) egy jó darabig nem láthatjuk a pályán játszani
MTI Fotó: Bodnár Boglárka

A pont és rúgott gól nélkül álló Kisvárda egy másik kiállított külföldi játékosára, a görög Teodorosz Berioszra sem számíthat hosszabb ideig, mivel a bizottság három bajnoki mérkőzésre eltiltotta, mert „magasra emelt, nyújtott lábbal fejen talpalta ellenfelét”.

Strandfociban is büntettek

Izsvák Zsolt technikai vezető (Energia SC) a nézőtérről a játékvezető személyére sértő kifejezést használt, majd az MLSZ-ről olyan tényt híresztelt, amely alkalmas arra, hogy az MLSZ működésével kapcsolatban a bizalmat megingassa, így nyolc hónapra minden labdarúgással kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől eltiltották.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.