EUR: 323,44 Ft
CHF: 286,75 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Nem engedték be Schwarzit egy budapesti boltba

Mint azt a Terminator-filmekből tudhatjuk, Schwarzeneggert lehetetlen megállítani. Egy Andrássy úti divatbolt biztonsági őrének azonban mégis sikerült, egy igen abszurd indokkal.

A hollywoodi szupersztárt, Kalifornia állam 38. kormányzóját azért nem engedték be az üzletbe, mert a biztonsági személyzet szerint túl sokan tartózkodtak a boltban, szabályaik szerint pedig ki kell várni, míg valaki kijön. A hazánkban forgató színész- és testépítő-legenda a szemtanúk szerint, akik egyébként próbálták meggyőzni az őröket, hogy engedjék be Schwarzit, nem csinált jelenetet, simán továbbállt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.