EUR: 317,72 Ft
CHF: 280,63 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Nem találták meg a kocogó nő gyilkosát

Továbbra sem találta meg a rendőrség a soroksári kocogó nő gyilkosát. A Pesti Srácok értesülései szerint ugyanis az áldozat testén talált anyagmaradványokkal nem egyezik meg annak a férfinak a DNS-e, akiről a sajtó a napokban azt állította, hogy ő lehet az elkövető.

Néhány nappal ezelőtt írta meg a Bors, hogy az áldozat férjét, Kardos Lajost a közelmúltban megkereste egy számára ismeretlen nő, aki biztos volt benne, hogy volt élettársa, N. ölte meg Kardosné Gyurik Krisztinát.
A Pesti Srácok szerint a rendőrség vizsgálta az asszony vallomásában elmondottakat, az igazságügyi szakértők pedig DNS-azonosítást végeztek, az eredmény azonban negatív lett, így szinte biztosra vehető, hogy nem a nő volt élettársa gyilkolta meg Krisztinát.
A Lokál úgy tudja, az már korábban is ismeretes volt a zsaruk előtt, hogy két elkövetővel lehet dolguk, hiszen két különböző DNS-mintát rögzítettek Kardosné Gyurik Krisztina holttestén és az ott talált bűnjelek egyikén. A rendőrségre az elmúlt öt évben több tucat bejelentés érkezett. Minden alkalommal megtörténtek a DNS-vizsgálatok is, de egyelőre nem találtak egyezést.
– A legújabb bejelentést a zsaruk azért vették nagyon komolyan, mert a bejelentést tevő nő személyesen ment el a rendőrségre, és a gyilkossággal kapcsolatos olyan dolgokat közölt, amelyek eddig nem láttak napvilágot – mondta lapunknak az ügyet jól ismerő informátor, aki hozzátette: egyelőre még nem zárható ki, hogy használható nyomra bukkantak a rendőrök, így tovább vizsgálják a most látókörükbe került férfi kapcsolatrendszerét.
Érdekes momentum a nyomozásban az a kötél, amelyet a futó nő megkötözésére használtak. Informátorunk szerint ez nemcsak arra utalhat, hogy a gyilkos előre kitervelte tettét, hanem arra is, hogy olyan követte el a bűncselekményt, aki ilyen típusú kötéllel dolgozik. A helyszín közelében egy lovarda és egy kertészet is van, ezeken a helyeken szintén vizsgálódott a rendőrség.
Ismert, hogy 2013. szeptember 25-én a 36 éves Kardosné Gyurik Krisztina kocogni indult Soroksáron, majd később a bicikliút mellett találtak rá meztelen holttestére. Az áldozatot megerőszakolták, kezét és lábát összekötözték.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szánalmasan kevesen tüntettek

  Szánalmasan kevesen tüntettek

  Nagyobb volt a füstje, mint a lángja a szombatra meghirdetett ellenzéki demonstrációsorozatnak, amelynek az volt a célja, hogy leállítsák az országot.

 • Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Óriási volt az érdeklődés a Corvin mozi székei iránt, ugyanis péntek délelőtt 10 és 12 óra között hatalmas tömeg állt sorba, hogy az 1000 forintos régi moziszékekből legalább egyet hazavihessen.

 • A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A magyar emberek 60 százaléka szerint az ellenzéki pártok és politikusok a hatalomra jutás érdekében használják fel a tüntetések adta szereplési lehetőséget – derült ki a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatásából.