EUR: 323,76 Ft
CHF: 284,54 Ft
2018. augusztus 21., kedd
Sámuel, Hajna

Belföld

Nem találták meg a kocogó nő gyilkosát

Továbbra sem találta meg a rendőrség a soroksári kocogó nő gyilkosát. A Pesti Srácok értesülései szerint ugyanis az áldozat testén talált anyagmaradványokkal nem egyezik meg annak a férfinak a DNS-e, akiről a sajtó a napokban azt állította, hogy ő lehet az elkövető.

Néhány nappal ezelőtt írta meg a Bors, hogy az áldozat férjét, Kardos Lajost a közelmúltban megkereste egy számára ismeretlen nő, aki biztos volt benne, hogy volt élettársa, N. ölte meg Kardosné Gyurik Krisztinát.
A Pesti Srácok szerint a rendőrség vizsgálta az asszony vallomásában elmondottakat, az igazságügyi szakértők pedig DNS-azonosítást végeztek, az eredmény azonban negatív lett, így szinte biztosra vehető, hogy nem a nő volt élettársa gyilkolta meg Krisztinát.
A Lokál úgy tudja, az már korábban is ismeretes volt a zsaruk előtt, hogy két elkövetővel lehet dolguk, hiszen két különböző DNS-mintát rögzítettek Kardosné Gyurik Krisztina holttestén és az ott talált bűnjelek egyikén. A rendőrségre az elmúlt öt évben több tucat bejelentés érkezett. Minden alkalommal megtörténtek a DNS-vizsgálatok is, de egyelőre nem találtak egyezést.
– A legújabb bejelentést a zsaruk azért vették nagyon komolyan, mert a bejelentést tevő nő személyesen ment el a rendőrségre, és a gyilkossággal kapcsolatos olyan dolgokat közölt, amelyek eddig nem láttak napvilágot – mondta lapunknak az ügyet jól ismerő informátor, aki hozzátette: egyelőre még nem zárható ki, hogy használható nyomra bukkantak a rendőrök, így tovább vizsgálják a most látókörükbe került férfi kapcsolatrendszerét.
Érdekes momentum a nyomozásban az a kötél, amelyet a futó nő megkötözésére használtak. Informátorunk szerint ez nemcsak arra utalhat, hogy a gyilkos előre kitervelte tettét, hanem arra is, hogy olyan követte el a bűncselekményt, aki ilyen típusú kötéllel dolgozik. A helyszín közelében egy lovarda és egy kertészet is van, ezeken a helyeken szintén vizsgálódott a rendőrség.
Ismert, hogy 2013. szeptember 25-én a 36 éves Kardosné Gyurik Krisztina kocogni indult Soroksáron, majd később a bicikliút mellett találtak rá meztelen holttestére. Az áldozatot megerőszakolták, kezét és lábát összekötözték.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ügyeskedéshez alapít pártot a Soros-szervezet

    Ügyeskedéshez alapít pártot a Soros-szervezet

    Pártot alakítanak Soros György migrációért felelős helytartói, hogy ne kelljen adózni a spekuláns támogatásai után – írta meg a Pesti Srácok. A Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott a Migration Aid, hogy ezzel új dimenzióba lép a hatalommal vívott harcuk.

  • Meghiúsult az ellenzék öncélú akciója

    Meghiúsult az ellenzék öncélú akciója

    Soron kívüli ülést hívtak össze az Országgyűlésben az ellenzéki pártok a múlt hét pénteken az ápolási díj emelésének, illetve a kilakoltatással szembenéző devizahitelesek ügyében.