2019. augusztus 23., péntek
Bence

Egyéb Nagykanizsa

Nem vállalták…

Idén sem tudja vállalni a Gejzír Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE női csapata az asztalitenisz- Extraligában való indulást. A lányok előző szezonbeli szereplésükkel ugyan kivívták a jogot a magasabb osztályú tagságra, de a klub elnöksége nem látta biztosítottnak az anyagi hátteret, ezért lemondták az indulást. Az együttes – amely teljesen átalakul – marad az NB I-ben, amelynek kiírását a szövetség átalakította. Ismét lesz Keleti és Nyugati csoport, a kanizsaiak ez utóbbiban szerepelnek majd.

Itt még a bronzéremnek örültek a lányok, aztán kiderült, hogy idén sem vállalja a klub az Extraligát (Fotó: Gergely Szilárd)

Jó hír viszont, hogy a sörgyáriak férfi gárdája megőrizte NB II-es tagságát. Két egyesület ugyanis nem tudta vállalni a másodosztályú szereplést, ezért a Kanizsának nem kell búcsúznia az osztálytól.


Kapcsolódó Cikkek

  • Nagyüzem a Haladásnál

    Nagyüzem a Haladásnál

    Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI.

  • Újraéled a legendás cukrászda

    Újraéled a legendás cukrászda

    Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.