2019. február 23., szombat
Alfréd

Egyéb Nagykanizsa

Nem vállalták…

Idén sem tudja vállalni a Gejzír Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE női csapata az asztalitenisz- Extraligában való indulást. A lányok előző szezonbeli szereplésükkel ugyan kivívták a jogot a magasabb osztályú tagságra, de a klub elnöksége nem látta biztosítottnak az anyagi hátteret, ezért lemondták az indulást. Az együttes – amely teljesen átalakul – marad az NB I-ben, amelynek kiírását a szövetség átalakította. Ismét lesz Keleti és Nyugati csoport, a kanizsaiak ez utóbbiban szerepelnek majd.

Itt még a bronzéremnek örültek a lányok, aztán kiderült, hogy idén sem vállalja a klub az Extraligát (Fotó: Gergely Szilárd)

Jó hír viszont, hogy a sörgyáriak férfi gárdája megőrizte NB II-es tagságát. Két egyesület ugyanis nem tudta vállalni a másodosztályú szereplést, ezért a Kanizsának nem kell búcsúznia az osztálytól.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.