2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Nagykanizsa

Nem vállalták…

Idén sem tudja vállalni a Gejzír Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE női csapata az asztalitenisz- Extraligában való indulást. A lányok előző szezonbeli szereplésükkel ugyan kivívták a jogot a magasabb osztályú tagságra, de a klub elnöksége nem látta biztosítottnak az anyagi hátteret, ezért lemondták az indulást. Az együttes – amely teljesen átalakul – marad az NB I-ben, amelynek kiírását a szövetség átalakította. Ismét lesz Keleti és Nyugati csoport, a kanizsaiak ez utóbbiban szerepelnek majd.

Itt még a bronzéremnek örültek a lányok, aztán kiderült, hogy idén sem vállalja a klub az Extraligát (Fotó: Gergely Szilárd)

Jó hír viszont, hogy a sörgyáriak férfi gárdája megőrizte NB II-es tagságát. Két egyesület ugyanis nem tudta vállalni a másodosztályú szereplést, ezért a Kanizsának nem kell búcsúznia az osztálytól.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.