EUR: 323,71 Ft
CHF: 287,60 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Zalaegerszeg

Népszerű a kutyastrand

Telt házzal üzemelt a nyári forróságban a zalaegerszegi kutyastrand. Az önkormányzat két éve létesített fürdési lehetőséget a négylábúaknak, sokan azóta is rendszeresen kijárnak a Gébárti-tó partjára, vannak akik naponta, mert azt vallják, hogy jó az ebeknek a hűs víz, főleg ebben a „kutya melegben”. A tavat körbevevő fás résznek köszönhetően akár egész nap kint lehet tartózkodni.

 

Nemcsak fürdeni, de játszani is lehet a parton

Imádták a kutyák a vizet a forró napokban

Kevés kutyabarát fürdőhely van , de városunkban fürödhetnek az ebek a tó kijelölt helyén

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.