2019. július 19., péntek
Emília

Egyéb Zalaegerszeg

Népszerű a kutyastrand

Telt házzal üzemelt a nyári forróságban a zalaegerszegi kutyastrand. Az önkormányzat két éve létesített fürdési lehetőséget a négylábúaknak, sokan azóta is rendszeresen kijárnak a Gébárti-tó partjára, vannak akik naponta, mert azt vallják, hogy jó az ebeknek a hűs víz, főleg ebben a „kutya melegben”. A tavat körbevevő fás résznek köszönhetően akár egész nap kint lehet tartózkodni.

 

Nemcsak fürdeni, de játszani is lehet a parton

Imádták a kutyák a vizet a forró napokban

Kevés kutyabarát fürdőhely van , de városunkban fürödhetnek az ebek a tó kijelölt helyén

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.