EUR: 323,11 Ft
CHF: 286,37 Ft
2018. december 09., vasárnap
Natália

Belföld

Nincs vége! Folytatódik a káosz a Jobbikban

Egy különös videó jelent meg az z N1TV közösségi oldalán szerdán reggel – írja a Figyelő. A felvételen az látható, amint a Jobbik pártalapítványának pénzéből működő televízió munkatársai búcsúznak a Jobbiktól.

Sokakkal ellentétben nekünk tiszta a kezünk” – kezdi az N1TV munkatársa, Szilvási Péter, utalva a Jobbik országgyűlési kampányban kifüggesztett plakátjára: Tiszta kézzel. „Nekünk még valóban magyar a szívünk” – folytatja Magyar Klára, szintén egy Jobbik plakátra utalva. Ezt követően a televízió irodájának ajtajáról leszedik az N1TV táblát, majd bezárják az ajtót, majd Kisberk Szabolccsal, a főszerkesztővel „és mi a józan eszünkre hallgatunk” kijelentéssel lekapcsolják a villanyt és elhagyják a jobbikos TV szerkesztőségét.


A Figyelő azt írja, a videó arra enged következtetni, hogy a párt új irányával nem elégedettek, mondataik azt sejtetik, hogy a Jobbikban nem minden a Tiszta kézzel, magyar szívvel, józan ésszel zajlik.


Búcsúvideó – N1

ENNYI VOLT!

Gepostet von Nemzeti Televízió am Dienstag, 31. Juli 2018

Az N1TV nem szűnik meg, működik tovább

A Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány, mint az N1TV médiaszolgáltatója biztosítja minden nézőjét, hogy tovább kívánja működtetni a Nemzeti 1 Televíziót. Több munkatársunk a mai napon váratlanul jelezte, hogy távoznának hazánk első számú webtelevíziójának kötelékéből, ennek ellenére a televízió működni fog továbbra is. Az N1TV élére megbízott főszerkesztőnek Lánczi Richárdot eddigi szerkesztőt neveztük ki, az új munkatársakat hamarosan bemutatjuk.

Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány kuratóriuma

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

  Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

  Egyenként akár 50 millió forint magvető befektetést és akcelerációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe az MVM Edison startup versenyének győztesei; az MVM Csoport harmadik alkalommal kiírt innovációs pályázatára január végéig jelentkezhetnek ígéretes ötleteikkel az innovatív fejlesztők – közölték a szervezők.

 • Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

  Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

  Ötmillió forintos kikiáltási árról indulva végül 10 millió forintért kelt el Radnóti Miklós klasszikusának, a Járkálj csak, halálraítélt című versnek egyetlen fennmaradt kézirata a Központi Antikvárium péntek esti árverésén.

 • Új családtámogatási intézkedések készülnek

  Új családtámogatási intézkedések készülnek

  Több családtámogatási elképzelés is a Pénzügyminisztérium napirendjén van, ezek között szerepel az úgynevezett falusi csok is – mondta a Magyar Időknek a pénzügyekért felelős államtitkár.