2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Belföld

Nincs vége! Folytatódik a káosz a Jobbikban

Egy különös videó jelent meg az z N1TV közösségi oldalán szerdán reggel – írja a Figyelő. A felvételen az látható, amint a Jobbik pártalapítványának pénzéből működő televízió munkatársai búcsúznak a Jobbiktól.

Sokakkal ellentétben nekünk tiszta a kezünk” – kezdi az N1TV munkatársa, Szilvási Péter, utalva a Jobbik országgyűlési kampányban kifüggesztett plakátjára: Tiszta kézzel. „Nekünk még valóban magyar a szívünk” – folytatja Magyar Klára, szintén egy Jobbik plakátra utalva. Ezt követően a televízió irodájának ajtajáról leszedik az N1TV táblát, majd bezárják az ajtót, majd Kisberk Szabolccsal, a főszerkesztővel „és mi a józan eszünkre hallgatunk” kijelentéssel lekapcsolják a villanyt és elhagyják a jobbikos TV szerkesztőségét.


A Figyelő azt írja, a videó arra enged következtetni, hogy a párt új irányával nem elégedettek, mondataik azt sejtetik, hogy a Jobbikban nem minden a Tiszta kézzel, magyar szívvel, józan ésszel zajlik.


Búcsúvideó – N1

ENNYI VOLT!

Gepostet von Nemzeti Televízió am Dienstag, 31. Juli 2018

Az N1TV nem szűnik meg, működik tovább

A Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány, mint az N1TV médiaszolgáltatója biztosítja minden nézőjét, hogy tovább kívánja működtetni a Nemzeti 1 Televíziót. Több munkatársunk a mai napon váratlanul jelezte, hogy távoznának hazánk első számú webtelevíziójának kötelékéből, ennek ellenére a televízió működni fog továbbra is. Az N1TV élére megbízott főszerkesztőnek Lánczi Richárdot eddigi szerkesztőt neveztük ki, az új munkatársakat hamarosan bemutatjuk.

Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány kuratóriuma

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Kövér: Magyarország visszaszerezte jövőjét

    Magyarország 2010 óta elvégzett munkájával visszaszerezte jövőjét, és ennek nyilvánvaló jele, hogy “mi magyarok nem bezárjuk a templomokat és az iskolákat”, hanem újakat építünk – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke vasárnap Budapesten, a Fasori Református Egyházközség hálaadó napján.

  • Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

    Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

    Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán vasárnap.