EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Nagykanizsa

Női és férfi siker

Eredményes szezont zártak a kanizsai asztaliteniszezők. Az NB I-ben szereplő női és az NB II-es második számú férfiegyüttes egyaránt bronzérmet szerzett. Jakabfi Imre, a Gejzír Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE vezetőedzője értékelése szerint mindkét gárda igazi csapatmunkával érte el a sikert, bár akadtak a bajnokság során kiemelkedő egyéni teljesítmények is.

A kanizsai csapatok kitettek magukért az elmúlt bajnokságban (Fotó: Gergely Szilárd)

Az éremátadón Cseresnyés Péter miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő és Dénes Sándor polgármester is arról beszélt, hogy a város büszke az asztaliteniszezőkre, akiknek erejéhez mérten minden segítséget megad az önkormányzat, de a továbblépéshez szükség lenne újabb támogatókra, szponzorokra is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.