EUR: 332,47 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Nagykanizsa

Női és férfi siker

Eredményes szezont zártak a kanizsai asztaliteniszezők. Az NB I-ben szereplő női és az NB II-es második számú férfiegyüttes egyaránt bronzérmet szerzett. Jakabfi Imre, a Gejzír Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE vezetőedzője értékelése szerint mindkét gárda igazi csapatmunkával érte el a sikert, bár akadtak a bajnokság során kiemelkedő egyéni teljesítmények is.

A kanizsai csapatok kitettek magukért az elmúlt bajnokságban (Fotó: Gergely Szilárd)

Az éremátadón Cseresnyés Péter miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő és Dénes Sándor polgármester is arról beszélt, hogy a város büszke az asztaliteniszezőkre, akiknek erejéhez mérten minden segítséget megad az önkormányzat, de a továbblépéshez szükség lenne újabb támogatókra, szponzorokra is.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.