EUR: 321,37 Ft
CHF: 284,70 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XX.kerület

Nyárból a télbe

A száraz edzések után augusztus eleje óta a jégen van a Ferencváros jégkorongcsapata. A hazai mérkőzéseit a Pesterzsébeti Jégcsarnokban játszó zöld-fehéreknek már a nyár végén kezdődik a szezon.

Felüdülés volt a végre újra jégre lépni (fotó: FTC Jégkorong)

− Körültekintően igazoltunk, nem vettünk zsákbamacskát − nyilatkozta a fradi.hu-nak a vezetőedző Fodor Szabolcs az első tréninget követően. − Az első három héten délelőtt jégen vagyunk, délután a megbeszélés után kondizunk. Ezután kezdünk a taktikai elemekre fókuszálni.

A Fradi augusztus 28-án vívja első tétmeccsét, a Visegrád Kupában a Poprád csapatát fogadják Nagy Gergőék Erzsébeten. A bajnoki rajtra szeptember 9-éig kell várni, akkor a Debrecen látogat a XX. kerületbe.

Fodor Szabolcs már vázolja a taktikát (fotó: FTC Jégkorong)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.