EUR: 323,63 Ft
CHF: 287,69 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb XX.kerület

Nyárból a télbe

A száraz edzések után augusztus eleje óta a jégen van a Ferencváros jégkorongcsapata. A hazai mérkőzéseit a Pesterzsébeti Jégcsarnokban játszó zöld-fehéreknek már a nyár végén kezdődik a szezon.

Felüdülés volt a végre újra jégre lépni (fotó: FTC Jégkorong)

− Körültekintően igazoltunk, nem vettünk zsákbamacskát − nyilatkozta a fradi.hu-nak a vezetőedző Fodor Szabolcs az első tréninget követően. − Az első három héten délelőtt jégen vagyunk, délután a megbeszélés után kondizunk. Ezután kezdünk a taktikai elemekre fókuszálni.

A Fradi augusztus 28-án vívja első tétmeccsét, a Visegrád Kupában a Poprád csapatát fogadják Nagy Gergőék Erzsébeten. A bajnoki rajtra szeptember 9-éig kell várni, akkor a Debrecen látogat a XX. kerületbe.

Fodor Szabolcs már vázolja a taktikát (fotó: FTC Jégkorong)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.