EUR: 326,56 Ft
CHF: 294,31 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Egyéb Veszprém

Nyárbúcsúztatás a lakótelepen

Szabadtéri játékokkal várták a kicsiket (fotó: Domján Attila)

Idén augusztusban is megrendezte hagyományos nyárzáró programsorozatát a Városi Művelődési Központ a Táborállás parkban, a Veszprém Agóra épülete előtt. A családi rendezvényen minden korosztály találhatott kedvére való szórakozási lehetőséget: a legkisebbeket játszóház, arcfestés és légvár várta, szüleik pedig olyan színpadi előadókat láthattak, mint Felméri Péter humorista, az operettműsorral fellépő Oszvald Marika és Bálint Csaba vagy az LGT Emlékzenekar.

A lakótelep nyárzáró rendezvényére idén is sokan voltak kíváncsiak (fotó: Domján Attila)

A Táborállás parkban fellépett Felméri Péter is (fotó: Domján Attila)

Kapcsolódó Cikkek

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.

 • Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Július utolsó hétvégéjén a Minősített Európai Fesztivál címmel kitüntetett, nemzetközivé nőtt Középkori Forgatagon ismét benépesül a vár és a szomszédságában található hatalmas aréna, a Lovagi Tornák Tere.