EUR: 323,34 Ft
CHF: 285,76 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Veszprém

Nyárbúcsúztatás a lakótelepen

Szabadtéri játékokkal várták a kicsiket (fotó: Domján Attila)

Idén augusztusban is megrendezte hagyományos nyárzáró programsorozatát a Városi Művelődési Központ a Táborállás parkban, a Veszprém Agóra épülete előtt. A családi rendezvényen minden korosztály találhatott kedvére való szórakozási lehetőséget: a legkisebbeket játszóház, arcfestés és légvár várta, szüleik pedig olyan színpadi előadókat láthattak, mint Felméri Péter humorista, az operettműsorral fellépő Oszvald Marika és Bálint Csaba vagy az LGT Emlékzenekar.

A lakótelep nyárzáró rendezvényére idén is sokan voltak kíváncsiak (fotó: Domján Attila)

A Táborállás parkban fellépett Felméri Péter is (fotó: Domján Attila)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.