EUR: 321,37 Ft
CHF: 284,70 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Veszprém

Nyárbúcsúztatás a lakótelepen

Szabadtéri játékokkal várták a kicsiket (fotó: Domján Attila)

Idén augusztusban is megrendezte hagyományos nyárzáró programsorozatát a Városi Művelődési Központ a Táborállás parkban, a Veszprém Agóra épülete előtt. A családi rendezvényen minden korosztály találhatott kedvére való szórakozási lehetőséget: a legkisebbeket játszóház, arcfestés és légvár várta, szüleik pedig olyan színpadi előadókat láthattak, mint Felméri Péter humorista, az operettműsorral fellépő Oszvald Marika és Bálint Csaba vagy az LGT Emlékzenekar.

A lakótelep nyárzáró rendezvényére idén is sokan voltak kíváncsiak (fotó: Domján Attila)

A Táborállás parkban fellépett Felméri Péter is (fotó: Domján Attila)

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.