EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,32 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Székesfehérvár

Nyáresti Orfeum a Szárazréten

Új kezdeményezés Székesfehérváron, a Szárazréten. Első ízben láthatta telt háznyi nézősereg a Kultúrudvarban a szabadtéri színpadon a Nyáresti Orfeum című zenés előadást. Fellépett Horváth Elemér, Buch Tibor és Horváth Péter, közreműködtek a Step and Style Studio táncosai valamint az Arconic-Köfém Nyugdíjas Klub Férfikórusa. A műsorvezető Németh Gábor volt Fotó: seso

Fejér székhelyén, Szárazréten folytatódik a hagyományteremtés. Első ízben rendeztek a Kultúrudvar szabadtéri színpadán zenés estet. Ezúttal a Nyáresti Orfeum előadást láthatta a telt háznyi nézősereg. Fellépett Horváth Elemér, Buch Tibor és Horváth Péter, közreműködtek a Step and Style Studio táncosai valamint az Arconic-Köfém Nyugdíjas Klub Férfikórusa Fotó: seso

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.