2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Egyéb Békéscsaba

Nyári Mikulás a táborban

Több száz, család nélkül élő gyermeknek adott otthont Szanazug az elmúlt néhány napban, ugyanis ismét megrendezték az Ágota tábort. A család nélkül élő gyermekek számára ez a pár nap egy kis mennyország a hétköznapok problémái mellett. Ezt erősítette az is, hogy ahogyan minden Ágota táborba, idén is ellátogatott Dobozra a tűzoltó gépjárművön érkező nyári Mikulás, közel fél tonna csokoládéval és édességgel megörvendeztetve a fiatalokat.

Fotó: promenad.hu
A nyári Mikulás is megérkezett a táborba.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.