EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Ózd

ÓAM-Ózdi KC: finomhangolás

Az ÓAM-Ózdi KC ifistái július második felében, az NB I/B-s felnőttek és a serdülők pedig augusztus elsején kezdték meg a felkészülést a következő szezonra. A szurkolók hazai környezetben augusztus utolsó hétvégéjén láthatják a fiúkat, hiszen a fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Ózdi Kézilabda Club nagyszabású szakmai hétvégét tart.

Augusztus 24-én, pénteken edzőket, kézilabdával foglalkozó szakembereket várnak a Marosi István Városi Sportcsarnokba, ahol Zsiga Gyula, az MKSZ szakmai igazgatója és Juhász István, az országos szövetség kiemelt utánpótlásprogram-vezetője tart előadást. Ezt bemutatóedzés követi az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági gárdájával.


Augusztus 25-én a felnőtt ÓAM Kupán a házigazdák mellett az NB I/B-s Balassagyarmat, a Debrecen és a Nyíregyháza lép pályára. Délelőtt 10 órakor Szakál György együttese a nógrádiakkal csap össze, 12 órakor pedig a hajdúságiak a szabolcsiakkal találkoznak. Délután a két vesztes meccsel, majd a döntőre kerül sor.

Augusztus 26-án, vasárnap az ifisták is bemutatkoznak a hazai publikum előtt, három élvonalbeli együttes társaságában. Tíz órától ÓAM-Ózdi KC–Eger, majd Gyöngyös–Nyíregyháza mérkőzést rendeznek, délután pedig a helyosztókat bonyolítják le.

Fotó: Lokál
Az ózdi kézisek mérkőzésekkel készülnek a bajnokságra

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.