2019. augusztus 23., péntek
Bence

Egyéb Nagykanizsa

Ohmydeer az erdőben

Minden készen áll a Csónakázó-tónál arra, hogy a vendégek két napig jól érezzék magukat a város legújabb nagy rendezvényén, az Ohmydeer Fesztiválon. Augusztus 31-én és szeptember 1-jén egészen új arcát mutatja meg a Kanizsa melletti erdő és tó, hiszen három színpadon csaknem 40 zenekar és DJ lép fel.

A csodálatos tóparti környezetben felépített nagyszínpadon olyan sztárok koncerteznek, mint a brit Morcheeba, Ákos, a Wellhello, a 30Y és Szabó Balázs Bandája, míg a vadregényes erdei színpadon az elektronikus zene külföldi szupersztárjai, így Apparat, a Weval és a Hot Chip lép fel, de itt lesznek a hazai nagyágyúk, köztük a Zagar, a Middlemist Red, a Fran Palermo és a Dope Calypso is.


Ez a MainStage helyszíne, itt lépnek színpadra a legnagyobb sztárok (Fotó: Ohmydeer)

A szervezők tájékoztatása szerint a tó környékét olyan látványos dekorációval látják el, amely Magyarországon egyedi. A délutáni-esti koncertek mellett családi programok és más látványosságok is várják a fesztiválra látogatókat. Felállítják például a Hello Wood építészcsapata által tervezett nagyméretű, hajó alakú dizájnhintákat, s lesz egy érdekes DJ-pult is, amelynél a kezdők kipróbálhatják magukat. A tavon és az öbölben a MOME végzős diákjai által tervezett meglepetésdekorációk kapnak helyet, a nagyszínpaddal szemben lesz egy vadles és egy „négyszögletű kerek erdő” installáció, továbbá bemutatkozik a Rebotkit startupprojekt, amelynek keretében különféle hulladékból, dobozokból minirobotokat készítenek.

A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra, hiszen például lebomló pohárban szolgálják ki az italokat. A fesztiválon a gyorsabb kiszolgálás érdekében kizárólag PayPass-bankkártyával vagy a helyszínen váltható HelloPay-kártyával lehet fizetni, amelynek egyenlege három ponton tölthető fel.


Az Ohmydeer péntek délben nyitja meg kapuit, a programok mindkét napon pirkadatig tartanak. A Csótóhoz Kanizsa belvárosából, illetve a vasútállomásról óránként, csúcsidőben félóránként indulnak buszok.

Kapcsolódó Cikkek

  • Újraéled a legendás cukrászda

    Újraéled a legendás cukrászda

    Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.

  • Nagyüzem a Haladásnál

    Nagyüzem a Haladásnál

    Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI.