EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 25., vasárnap
Lajos, Patricia

Extra

Önbizalomhiánnyal küzd Szabó Dóra

A Mokka csinos műsorvezetője még kamaszfejjel ment ki modellkedni külföldre, ahol nem csupán a siker és csillogás várta. Szabó Dórinak bizony rengeteg kudarccal kellett szembenéznie, ami miatt még ma is önbizalomhiánnyal küzd.

(Fotó: Cser Dániel)

– Tizenhat éves voltam, amikor kimentem Németországba modellkedni. A családom nagyon féltett, de szerencsére megbízható kezekbe kerültem. Az ügynökségek azonban korántsem kapkodtak utánam, mind talált bennem valami kivetnivalót: vagy nem voltam elég magas, vagy nem voltam elég vékony, vagy nem volt elég nagy a mellem, vagy épp a bőröm nem volt elég szép a munkához. Kamaszfejjel ezt kudarcként éltem meg, így a későbbiekben csak fix munkákat vállaltam. Ez nem megfutamodás volt, csupán nem akartam, hogy tovább rombolják az amúgy sem túl nagy önbizalmamat – kezdte lapunknak a csinos műsorvezető, aki ettől függetlenül itthon számos sikert ért el, 2011-ben a Miss Earth Hungary címet is elnyerte. Ennek ellenére Dórinak a mai napig gátlásai vannak, és mint mondja, hajlamos az élet minden területén alábecsülni magát, legyen szó a TV2 legújabb műsoráról, a MasterChef VIP-ről, a műsorvezetésről vagy a külalakjáról.


– A múltamban volt olyan férfi, aki belém plántálta, hogy nem tudok főzni, nem való nekem a konyha. Emiatt izgalmas kihívásként tekintettem a műsorra, ahol a teljesítményem újabb bizonyíték volt arra, hogy nincs semmi gond, pusztán megint alábecsülöm magam. A műsorvezetés tekintetében is kritikus vagyok magammal, mindig keresem, hogy min javíthatok, miben fejlődhetek, de azt hiszem, ez a jó hozzáállás – árulta el a 31 éves Dóri, aki noha féltve őrzi a magánéletét, a Lokálnak annyit elárult, hogy az anyaság gondolata is egyre inkább foglalkoztatja.

– Nagyon elégedett vagyok most az életemmel, viszont mint minden 30 fölötti nőben, bennem is ott munkál a családalapítás gondolata. Ketyeg a biológiai órám, és úgy gondolom, hogy két év múlva már illene ott tartanom, hogy teljesen készen álljak az anyaságra, de addig is első a munka – árulta el a műsorvezető.


 

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat.

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.