EUR: 322,01 Ft
CHF: 284,15 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra

Önbizalomhiánnyal küzd Szabó Dóra

A Mokka csinos műsorvezetője még kamaszfejjel ment ki modellkedni külföldre, ahol nem csupán a siker és csillogás várta. Szabó Dórinak bizony rengeteg kudarccal kellett szembenéznie, ami miatt még ma is önbizalomhiánnyal küzd.

(Fotó: Cser Dániel)

– Tizenhat éves voltam, amikor kimentem Németországba modellkedni. A családom nagyon féltett, de szerencsére megbízható kezekbe kerültem. Az ügynökségek azonban korántsem kapkodtak utánam, mind talált bennem valami kivetnivalót: vagy nem voltam elég magas, vagy nem voltam elég vékony, vagy nem volt elég nagy a mellem, vagy épp a bőröm nem volt elég szép a munkához. Kamaszfejjel ezt kudarcként éltem meg, így a későbbiekben csak fix munkákat vállaltam. Ez nem megfutamodás volt, csupán nem akartam, hogy tovább rombolják az amúgy sem túl nagy önbizalmamat – kezdte lapunknak a csinos műsorvezető, aki ettől függetlenül itthon számos sikert ért el, 2011-ben a Miss Earth Hungary címet is elnyerte. Ennek ellenére Dórinak a mai napig gátlásai vannak, és mint mondja, hajlamos az élet minden területén alábecsülni magát, legyen szó a TV2 legújabb műsoráról, a MasterChef VIP-ről, a műsorvezetésről vagy a külalakjáról.


– A múltamban volt olyan férfi, aki belém plántálta, hogy nem tudok főzni, nem való nekem a konyha. Emiatt izgalmas kihívásként tekintettem a műsorra, ahol a teljesítményem újabb bizonyíték volt arra, hogy nincs semmi gond, pusztán megint alábecsülöm magam. A műsorvezetés tekintetében is kritikus vagyok magammal, mindig keresem, hogy min javíthatok, miben fejlődhetek, de azt hiszem, ez a jó hozzáállás – árulta el a 31 éves Dóri, aki noha féltve őrzi a magánéletét, a Lokálnak annyit elárult, hogy az anyaság gondolata is egyre inkább foglalkoztatja.

– Nagyon elégedett vagyok most az életemmel, viszont mint minden 30 fölötti nőben, bennem is ott munkál a családalapítás gondolata. Ketyeg a biológiai órám, és úgy gondolom, hogy két év múlva már illene ott tartanom, hogy teljesen készen álljak az anyaságra, de addig is első a munka – árulta el a műsorvezető.


 

Kapcsolódó Cikkek

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.

 • Majkát meglágyította a fia

  Majkát meglágyította a fia

  A TV2 Sztárban sztár című műsorában eddig Majka volt az egyetlen zsűritag, aki mindig szőrösszívű volt a fellépőkkel, nyolc pontot csak az igazán kiemelkedő produkciók kaptak tőle.

 • Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Jonny Urszuly, az angliai Ninja Warrior győztese az itthoni pályán is szeretne bizonyítani. A háromgyermekes személyi edző azonban azzal nem számolt, hogy a selejtező előtt közvetlen lesérül, ami nagyban megnehezítette számára a versenyt.