EUR: 330,14 Ft
CHF: 299,77 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Extra

Őrangyala mentette meg a haláltól Korda György életét

Korda György nemrég  mesélt lapunknak arról, hogy betegségének éveiben a Jóistentől kért segítséget. Az énekes most a Lokálnak azt is elárulta: pontosan tudja, hogy édesapja húga az őrangyala, aki mindig vigyáz rá, egy baleset során még a haláltól is megóvta.

Fotó: Csudai Sándor

– Ezernyi jelét tapasztalom annak, hogy létezik egy felsőbb hatalom, aki segít minket az utakon. Húsz évvel ezelőtt a Lukács uszodában voltam, amikor odajött hozzám egy ismeretlen hölgy, és megkérdezte, hogy tudok-e angolul, mert van itt egy úr, aki beszélni szeretne velem. Nem tudtam, hogy mire számítsak, de valamiért nagyon kíváncsi lettem, úgyhogy belementem – kezdte lapunknak az érdekes történetet Korda György.


– Nem sokkal később már egy kávézóban ültem a férfival, akiről kiderült, hogy a Spiritiszták Világszövetségének az elnöke Londonban. Elkezdtünk beszélgetni, és közölte velem, hogy mindent tud rólam. Látja az aurám, és tudja, hogy van egy őrangyalom, aki vigyáz rám. „Közeli, de nem a legközelebbi rokonod, nagyon apró, alacsony hölgy” – mondta. Mivel a szüleim nyolcéves koromban elváltak, jószerivel apám húga, Ilonka nevelt fel, aki valóban nagyon aprócska hölgy volt. Egyből tudtam, hogy róla beszél a férfi, ő az én védőangyalom! – jelentette ki az énekes, akit Ilonka többször is megóvott a bajtól.

– A férfi kijelentései nagyon megleptek, mert erről korábban nem beszéltem senkinek, még a legközelebbi barátaimnak sem. Mégis életem során számtalanszor éreztem, hogy Ilonka itt van velem és vigyáz rám. Egyszer csodával határos módon kerültem ki egy közúti balesetből, amikor egy teherautó jött velem szemben, és anélkül, hogy felfogtam volna, mi történik, valaki balra rántotta a karomat. Átrepültem egy másfél méteres árkon, bezuhantam a napraforgósba, de túléltem. Megállt a teherautós, és odajött hozzám: – Művész úr, egy ilyen helyzetben százból száz ember meghalt volna, maga mégis él, és szinte semmi baja – mondta hitetlenkedve, én pedig ismét bizonyosságot nyertem arról, hogy létezik egy láthatatlan világ.


Kapcsolódó Cikkek