EUR: 322,02 Ft
CHF: 285,18 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Extra

Óriási siker! Kendall Jenner és Dua Lipa is magyar tervezőt választott

Olyan világsztárok viselték a magyar tervező, Sándor Szandra ruháit idén nyáron, mint például Kendall Jenner vagy a Szigeten fellépő Dua Lipa. A Nanushka márka a világ élvonalába repítette Magyarországot a divattervezés területén – írja a Bors.

Sándor Szandrának, a Nanushka márka tervezőjének és tulajdonosának sikerült az, ami minden divattervező álma: neve és ruhái ismertté, közkedvelté váltak a legismertebb sztárok körében is. A fiatal tervező kreációit csak a múlt hónapban olyan nagy nevek választották, mint Kendall Jenner vagy Dua Lipa – írja a lap.


Dua Lipa

Kendall Jenner a világ egyik leghíresebb médiaszemélyisége, Istagram-oldalát 94 millió ember követi, míg Dua Lipa az egyik legfoglalkoztatottabb énekesnő ma a világon. Minden, amit viselnek, meghatározóvá, trendivé válik az egész világon.

Kendall Jenner júliusban a magyar divattervező 2018-as Pre-Fall kollekciójának Bao névre elkeresztelt, pöttyös ruháját választotta a közös családi fotóra, míg Dua Lipa egy hétköznapi viseletben mutatta meg magát Nanushkában, ő is egy pöttyös darab mellett tette le a voksát, amit egy sima farmerrel kombinált.


Kendall Jenner

Sándor Szandra ruhái elvarázsolták a világsztárokat. Legyen szó hétköznapi vagy elegáns megjelenésről, szívesen bújnak a ma­gyar márkájú ruhákba. Ez a siker pedig nem csak a márkának és a tervezőnek, de Ma­gyar­or­szágnak is ismertséget ad. Több millióan szeretnék tudni, ki az a fiatal tervező, és honnan jött, akit a legismertebb celebek is szívesen választanak – írja a Bors.

A Nanushka márka sikere mögött a GB Partners által kezelt Exim Növekedési Alap áll. Az alap 2016. végi befektetése óta ugyanis a márka 60-ról 200-ra növelte a nemzetközi viszonteladói számát, míg 2016-ban 18 000 darab ruhát értékesített, 2018-ban a jelenlegi megrendelési állomány mellett ez a szám meghaladja a 100 000 darabot.

Kapcsolódó Cikkek