EUR: 323,71 Ft
CHF: 287,60 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Békéscsaba

Örömet szereznek és tanítanak

Lassan nyári táborainak végéhez ér a Dogland Terápiás Kutya Alapítvány is. A képzett kutyák rengeteg kisgyereknek szereztek örömet az elmúlt hónapokban, ráadásul ezek a gyerekek nemcsak jól érezték magukat a különböző játékok során, de egyes képességeik fejlődtek is – bár ezt inkább utólag a szülők tapasztalták.

A táboroztatás olyan jó hangulatban telt, hogy már az őszi szünetre és a következő nyárra is megvannak a csapat tervei. Csak a kutyusok győzzék addig kipihenni magukat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.