2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Őrülten féltékeny Keveházi Kriszta férje

Keveházi Krisztát A Nagy Duettből ismerhette meg a nagyközönség, ahol adásról adásra megmutatta ultraszexi, nőies oldalát. A háromgyermekes balettművésszel lapunk a Sziget Fesztiválon találkozott, ahol Kriszta elárulta: férjének nem mindig tetszett, amit a tévében látott.

 

– Aki ismer, tudja, hogy én egy ízig-vérig nő vagyok, imádom a kihívásokat és szeretek bevállalós lenni. A műsorban gyakran kellett lenge öltözéket viselnem, és szexis koreográfiát lenyomnom, ami miatt rengeteg pikáns megjegyzést kaptam a zs űritől és a közönségtől egyaránt. Mindezt a férjem rettentően rosszul fogadta, szerinte ugyanis a tévében egészen másként hatottam, mint a való életben. Dávid mondjuk egyébként is nagyon féltékeny, utálja, ha végignéz rajtam valaki, és azt sem bírja elviselni, ha a csajokkal táncolni megyünk. Ettől függetlenül szerintem jól kezelem, és talán nem is bánom, hogy féltékeny, mert ez számomra azt jelzi, hogy még mindig dögös és kívánatos nőnek tart – mesélte  őszintén Kriszta.


A balettművész 41 éves kora ellenére is bomba formában van, noha, mint mondja, alakjáért nem tesz semmit, épp elég neki a tánc, a háztartás és a három gyerek.

– Nagylányom, Jázmin 17 évesen már kész nő, vele már nincs semmi gond, szinte önálló életet él. A két kicsi, a hatéves Nimród és a hároméves Miron viszont igazi kis rosszcsontok, folyton együtt bandáznak, alig lehet bírni velük. Ettől függetlenül persze nagyon édesek, szerelmes vagyok beléjük. Mindketten nagyon aktív gyerekek, de szerencsére a nagyobbik most kezdi a sulit, a kisebbik pedig az ovit, úgyhogy már alig várom, hogy szeptember legyen – mondta nevetve Kriszta, aki kifejezetten szigorú anyukának tartja magát.


– A srácok koruknál fogva még ön- és közveszélyesek, így hát muszáj kemény kézzel fognom őket. Én is szigorú neveltetést kaptam, tulajdonképpen a balettintézetben nőttem fel, ahol egész nap a rúd mellett álltam. Ráadásul egyke voltam, így ha volt egy kis szabadidőm, akkor sem tudtam a testvéremmel játszani. Ennek ellenére édesanyám elmondása szerint tipikus jó kislány voltam, akivel maximum csak tiniként voltak apróbb összetűzései.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.