EUR: 323,71 Ft
CHF: 287,60 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Őrülten féltékeny Keveházi Kriszta férje

Keveházi Krisztát A Nagy Duettből ismerhette meg a nagyközönség, ahol adásról adásra megmutatta ultraszexi, nőies oldalát. A háromgyermekes balettművésszel lapunk a Sziget Fesztiválon találkozott, ahol Kriszta elárulta: férjének nem mindig tetszett, amit a tévében látott.

 

– Aki ismer, tudja, hogy én egy ízig-vérig nő vagyok, imádom a kihívásokat és szeretek bevállalós lenni. A műsorban gyakran kellett lenge öltözéket viselnem, és szexis koreográfiát lenyomnom, ami miatt rengeteg pikáns megjegyzést kaptam a zs űritől és a közönségtől egyaránt. Mindezt a férjem rettentően rosszul fogadta, szerinte ugyanis a tévében egészen másként hatottam, mint a való életben. Dávid mondjuk egyébként is nagyon féltékeny, utálja, ha végignéz rajtam valaki, és azt sem bírja elviselni, ha a csajokkal táncolni megyünk. Ettől függetlenül szerintem jól kezelem, és talán nem is bánom, hogy féltékeny, mert ez számomra azt jelzi, hogy még mindig dögös és kívánatos nőnek tart – mesélte  őszintén Kriszta.


A balettművész 41 éves kora ellenére is bomba formában van, noha, mint mondja, alakjáért nem tesz semmit, épp elég neki a tánc, a háztartás és a három gyerek.

– Nagylányom, Jázmin 17 évesen már kész nő, vele már nincs semmi gond, szinte önálló életet él. A két kicsi, a hatéves Nimród és a hároméves Miron viszont igazi kis rosszcsontok, folyton együtt bandáznak, alig lehet bírni velük. Ettől függetlenül persze nagyon édesek, szerelmes vagyok beléjük. Mindketten nagyon aktív gyerekek, de szerencsére a nagyobbik most kezdi a sulit, a kisebbik pedig az ovit, úgyhogy már alig várom, hogy szeptember legyen – mondta nevetve Kriszta, aki kifejezetten szigorú anyukának tartja magát.


– A srácok koruknál fogva még ön- és közveszélyesek, így hát muszáj kemény kézzel fognom őket. Én is szigorú neveltetést kaptam, tulajdonképpen a balettintézetben nőttem fel, ahol egész nap a rúd mellett álltam. Ráadásul egyke voltam, így ha volt egy kis szabadidőm, akkor sem tudtam a testvéremmel játszani. Ennek ellenére édesanyám elmondása szerint tipikus jó kislány voltam, akivel maximum csak tiniként voltak apróbb összetűzései.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Bianca, az élő baba

  Bianca, az élő baba

  Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

 • Újra mélyponton Ben Affleck

  Újra mélyponton Ben Affleck

  Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.

 • Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Összegyűlt a pénz, így augusztus végén sor került Tóth Robi életmentő beavatkozására Németországban. A kajakos és felesége embertpróbáló heteken vannak túl, de az orvosok szerint Robinak jók az esélyei ahhoz, hogy végleg kigyógyuljon a rákból.