2018. november 13., kedd
Szilvia

Sport

Összecsaptak a kosarasok Agárdon

Augusztus utolsó vasárnapján került megrendezésre a II. VVSI – Prémium Kosárlabda Torna, amelyen zsúfolásig megtelt lelátók előtt zajlottak a mérkőzések. A 8 csapatos tornán korábban első osztályban játszó profik és tehetséges amatőrök vetélkedtek egymással, hogy kié lesz a nap végén az első helyért járó kupa. A csoportmérkőzéseken mindegyik csapat két mérkőzést tudott játszani, a továbbjutásról a győzelmek és a kosárarány döntött.

Az egyik ágon a Bombers és a Dunaújváros, míg a másikon a Gyerekstátusz (DKKA) és a Sárbogárd-VVSI vegyes csapata versengett a döntőbe jutásért. A bronzéremért a Dunaújvárosiak és a Sbg-VVSI harcolt, ami egy remek csatában az előbbinek sikerült.


A döntőben a papírforma beigazolódott, a parázs hangulatú mérkőzést a főként fehérvári fiatalokból álló DKKA-s utánpótlás srácok és a komoly eredményekkel bíró félprofikból álló Bombers vívta egymással. A mérkőzés első félidejében fej-fej mellett haladt a két csapat, majd a második félidőben győzött a rutin.

A második alkalommal megrendezett tornára óriási túljelentkezés volt, de egy napba ennél több mérkőzést nem lehet besűríteni, így elképzelhető, hogy a 2019-es esztendőben már kétnapossá bővítik a rendezvényt.

A tornát a Fejér Megyei Kosárlabda Szövetség, a Prémium Média & Sport Management Zrt, a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia, a Csóbor Pincészet, a Remy Gyümölcslevelek, az Ablakunk Kft, a Swietelsky Magyarország Kft. és a HE-DO Kft. támogatta.

II. VVSI – Prémium Kosárlabda Torna 2018.08.26. (Agárd, VVSI Csarnok)

Kapcsolódó Cikkek

  • Marco Rossi: Hat pont megszerzése a cél

    Marco Rossi: Hat pont megszerzése a cél

    A magyar labdarúgó-válogatott számára hat pont megszerzése a cél utolsó két Nemzetek Ligája-mérkőzésén – hangsúlyozta Marco Rossi szövetségi kapitány Telkiben tartott hétfői sajtótájékoztatójá.

  • Higuaín elnézést kért piros lapjáért

    Higuaín elnézést kért piros lapjáért

    Gonzalo Higuaín elnézést kért klubjától, az AC Milantól, a csapat szurkolóitól és edzőjétől, Gennaro Gattusótól, valamint a meccs bírójától, amiért vasárnap este kiállíttatta magát a Juventus elleni, 2-0-ás vereséggel zárult rangadó hajrájában az olasz labdarúgó Serie A 12.