2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra

Összeházasodott Neil Young és Daryl Hannah

Neil Young, a 72 éves rocklegenda feleségül vette 57 éves hollywoodi színésznő kedvesét, Daryl Hannaht. A pár nem jelentette be előre a házasságkötést, de a közösségi médiában rengeteg ismerős és barát gratulált nekik. – Gratulálok Daryl Hannahnak és Neil Youngnak az esküvőjük napján! Legyen hosszú és boldog a házasságuk! – írta egyikük a Facebookon. A bejegyzésekből az is kiderült, hogy Young és Hannah a San Juan-szigeteknél a zenész jachtján mondta ki a boldogító igent, szűk családi körben. A pár egyébként 2014 óta van együtt, a színésznő korábban nem volt házas, míg a rocker ezt megelőzően már kétszer is állt oltár előtt.

(Instagram)

Kapcsolódó Cikkek

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.

 • Majkát meglágyította a fia

  Majkát meglágyította a fia

  A TV2 Sztárban sztár című műsorában eddig Majka volt az egyetlen zsűritag, aki mindig szőrösszívű volt a fellépőkkel, nyolc pontot csak az igazán kiemelkedő produkciók kaptak tőle.

 • Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Jonny Urszuly, az angliai Ninja Warrior győztese az itthoni pályán is szeretne bizonyítani. A háromgyermekes személyi edző azonban azzal nem számolt, hogy a selejtező előtt közvetlen lesérül, ami nagyban megnehezítette számára a versenyt.