2019. augusztus 25., vasárnap
Lajos, Patricia

Extra

Összeházasodott Neil Young és Daryl Hannah

Neil Young, a 72 éves rocklegenda feleségül vette 57 éves hollywoodi színésznő kedvesét, Daryl Hannaht. A pár nem jelentette be előre a házasságkötést, de a közösségi médiában rengeteg ismerős és barát gratulált nekik. – Gratulálok Daryl Hannahnak és Neil Youngnak az esküvőjük napján! Legyen hosszú és boldog a házasságuk! – írta egyikük a Facebookon. A bejegyzésekből az is kiderült, hogy Young és Hannah a San Juan-szigeteknél a zenész jachtján mondta ki a boldogító igent, szűk családi körben. A pár egyébként 2014 óta van együtt, a színésznő korábban nem volt házas, míg a rocker ezt megelőzően már kétszer is állt oltár előtt.

(Instagram)

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat.

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.