EUR: 324,12 Ft
CHF: 285,60 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Egyéb Dunaújváros

Összekötő kapocs Dunaújváros és Kecskemét között

Együttműködési szerződést kötött Dunaújváros és Kecskemét futsalcsapata. A megállapodás célja többek között az, hogy a Dunaferr klubja segítséget nyújtson a Bács-Kiskun megyei együttesnek az utánpótlás-nevelésben.

Ismerős arcot láthattak a résztvevők azon a sajtótájékoztatón, amelyet Kecskeméten tartott a helyi, valamint a dunaújvárosi futsalcsapat: a Dunaferr részéről Fehér Zsolt képviselte a klubot, aki a következő idénytől visszatér az újvárosiak kispadjára vezetőedzőként. A rendezvényen arról számoltak be, hogy a Dunaferr DUE Dutrade FC és a Scoregoal Kecskeméti FC futsalcsapata a jövőben együttműködési megállapodás jegyében dolgozik tovább. Mint azt Fehér Zsolt a szövetség honlapjának, a futsalhungary.hu-nak adott interjújában elmondta, egy különleges megállapodásról van szó, amelynek keretében a dunaújvárosi együttes a „klubmodell fejlesztésében és sportszakmai oldalról” nyújt majd segítséget a jelenleg az NB II Keleti csoportjában szereplő kecskemétieknek.


Fehér Zsolt visszatér a Dunaferr kispadjára

„A megállapodásunk értelmében az én irányításommal, a partner klubunk edzőinek fogunk szakmai segítséget nyújtani. E mellett lesznek olyan alkalmak, amikor azok a kecskeméti játékosok, akik a saját csapatukban elért teljesítményükkel kiérdemlik, eljöhetnek a mi edzéseinkre. Itt viszont már a mieinkkel kell összemérniük a tudásukat. Onnét kezdve rajtuk áll a dolog, hogy mennyi idő alatt érik el az itt megkívánt szintet, és betudnak-e illeszkedni hozzánk” – olvashattuk Fehér Zsolt nyilatkozatát a futsalhungary.hu-n. A szakember hozzátette: kétoldalú a játékosmozgás, hiszen az is előfordulhat, hogy dunaújvárosi játékosok segítik majd a Kecskemét csapatát.

Kapcsolódó Cikkek