EUR: 322,03 Ft
CHF: 285,11 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb Dunaújváros

Összekötő kapocs Dunaújváros és Kecskemét között

Együttműködési szerződést kötött Dunaújváros és Kecskemét futsalcsapata. A megállapodás célja többek között az, hogy a Dunaferr klubja segítséget nyújtson a Bács-Kiskun megyei együttesnek az utánpótlás-nevelésben.

Ismerős arcot láthattak a résztvevők azon a sajtótájékoztatón, amelyet Kecskeméten tartott a helyi, valamint a dunaújvárosi futsalcsapat: a Dunaferr részéről Fehér Zsolt képviselte a klubot, aki a következő idénytől visszatér az újvárosiak kispadjára vezetőedzőként. A rendezvényen arról számoltak be, hogy a Dunaferr DUE Dutrade FC és a Scoregoal Kecskeméti FC futsalcsapata a jövőben együttműködési megállapodás jegyében dolgozik tovább. Mint azt Fehér Zsolt a szövetség honlapjának, a futsalhungary.hu-nak adott interjújában elmondta, egy különleges megállapodásról van szó, amelynek keretében a dunaújvárosi együttes a „klubmodell fejlesztésében és sportszakmai oldalról” nyújt majd segítséget a jelenleg az NB II Keleti csoportjában szereplő kecskemétieknek.


Fehér Zsolt visszatér a Dunaferr kispadjára

„A megállapodásunk értelmében az én irányításommal, a partner klubunk edzőinek fogunk szakmai segítséget nyújtani. E mellett lesznek olyan alkalmak, amikor azok a kecskeméti játékosok, akik a saját csapatukban elért teljesítményükkel kiérdemlik, eljöhetnek a mi edzéseinkre. Itt viszont már a mieinkkel kell összemérniük a tudásukat. Onnét kezdve rajtuk áll a dolog, hogy mennyi idő alatt érik el az itt megkívánt szintet, és betudnak-e illeszkedni hozzánk” – olvashattuk Fehér Zsolt nyilatkozatát a futsalhungary.hu-n. A szakember hozzátette: kétoldalú a játékosmozgás, hiszen az is előfordulhat, hogy dunaújvárosi játékosok segítik majd a Kecskemét csapatát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.