EUR: 323,60 Ft
CHF: 286,05 Ft
2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Egyéb Sopron

Őszi turnéra készül a soproni formáció

Mint ismert, néhány hónapja ismét aktív az Ostoros. A soproni zenekar visszatérése után rögtön második lett a Sop-Rock amatőr tehetségkutató versenyen, nyáron pedig demóanyagukon dolgoznak a helyi zenészek. A formációból Király Lászlóval beszélgettünk.

Fiatal, tehetséges zenészekből áll az Ostoros
Fotó: Dr. Nagy Attila

– Munkával telik a nyár?
– Igen. Tulajdonképpen a Sopron Zenél után elkezdtünk dolgozni a demófelvételünkön, amit Hoffer Péter stúdiójában fogunk rögzíteni. Igazából ez az, amivel szeretnénk elindulni. Tudni kell rólunk, hogy dallamos rockot játszunk, amibe beleférnek a pop, funky, de akár a kicsit keményebb elemek is. Mindezekhez társulnak a magyar nyelvű szövegek. És valójában csak saját dalokat játszunk.
– Hívnak titeket több helyre is?
– Ha végeztünk a stúdióban, akkor első körben őszre tervezünk néhány koncertet a környéken, de ez a nyár most inkább munkával telik, mint bulikkal.
– Mik a további tervek, például az elkészült dalokkal?
– Szeretnénk a felvételünket minél több helyre eljuttatni, hogy aztán mi is bejárhassuk az országot. Szerencsére rengeteg ötletünk van, amiket szeretnénk megvalósítani. Új dalokon is dolgozunk folyamatosan, szóval összességében elmondható, hogy nem unatkozunk és nem tétlenkedünk.
– Akár klip is jöhet?
– Egyelőre ezzel a témával még nem foglalkoztunk. Mindent a maga idejében.


Az Ostoros ragjai:
Domnánics Júlia – ének
Király László – gitár
Kiss Dániel – dob
Lakatos Levente – basszusgitár

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.

 • Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  A barkó népdal ünnepét  tartották szeptember 15-én Kissikátorban, a művelődési ház előtti téren felállított sátorban.  Az eseményre meghívást kapott Arló, Borsodszentgyörgy, Járdánháza  népdalköre, a Domaházi Hagyományőrző Egyesület és természetesen felléptek a házigazdák, a Kissikátori Harmonika-és Népdalkör.