EUR: 326,56 Ft
CHF: 294,31 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Sport

Ötszörös Ironman-győztes lett Szőnyi Ferenc

A svájci Buchsban vágott neki Szőnyi Ferenc a 9 kilométeres úszásból, 900 kilométeres kerékpározásból és 211 kilométeres futásból álló Ironman brutális kihívásának.

Az 54 éves sportember, aki nem mellesleg a verseny közben ünnepelte születésnapját, 98 óra 29 perc alatt teljesítette a távot, amivel mindenkit maga mögé utasított. Szőnyinek, akit egyébként Racemachine néven is emlegetnek, riválisain kívül a viharos időjárással és a térdfájdalmaival is meg kellett küzdenie. A magyar ultrasportoló legújabb sikerével ötszörös Ironman-győztes lett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Továbbjutásra állnak csapataink

  Továbbjutásra állnak csapataink

  Meggyőző első mérkőzések után lépnek pályára ma a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének visszavágóin a magyar csapatok.

 • Csoportelsők a magyar pólósok

  Csoportelsők a magyar pólósok

  Csoportelsőként, így közvetlenül a negyeddöntőbe jutott a magyar vízilabda-válogatott a vizes vb-n, miután 13-11-re verte a spanyolokat.

 • Érmekért vívunk

  Érmekért vívunk

  Mától már az érmekért küzdenek a budapesti vívó-világbajnokság résztvevői. A BOK Sportcsarnokban a női párbajtőrözők és a férfi kardozók lépnek pástra, hogy a 64-es táblán egyenes kieséses rendszerben a legjobb négyig, azaz a hat órakor kezdődő döntőkig meneteljenek.