EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,61 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb XXI.kerület

Öttusa a strandon

A Csepel Öttusa és VSE nyári tábora egészen iskolakezdésig tart a Csepeli Strandfürdő területén. A napközis sporttáborban számtalan sportolási lehetőség, szabadidős program, mozgásfejlesztő gimnasztika, atlétika, akadálypályák, sportági bemutatók, vívás, lézerlövészet, játékos úszóedzések várják 5 éves kortól a gyerekeket.

Jelentkezni Hliva Katalin edzőnél lehet hétköznap reggel 8 és 18 óra között a 06/20-311-8578- as telefonszámon vagy a [email protected] e-mail-címen.

Az öttusatáborban napi két úszásedzés szerepel
( Fotó: Sáfár Tibor)

Ügyességi és akadálypályákat teljesítenek a táborozók
( Fotó: Sáfár Tibor)

Vigyázz, kész, tűz!
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.