EUR: 317,85 Ft
CHF: 279,75 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Extra

Pachmann Péter harmadik házassága is zátonyra futott

Nem egy harmadik fél miatt szakított a TV2 Mokka műsorvezetője, Pachmann Péter. A műsorvezető elárulta, hogy feleségével szeretetben válnak el az útjaik.

Pachmann Péter /Fotó: TV2

– Hónapokkal ezelőtt kezdtük érezni, hogy nem ugyanazt az utat képzeljünk el a jövőben, mint a másikunk, és – bár dolgoztunk azon, hogy  változtassunk rajta – rájöttünk, hogy ha valóban így van, a legjobb válasz az elengedés.


Fontos hangsúlyozni, hogy egyikünk életében sincs „másvalaki”, tehát a döntés teljesen racionális alapon született meg. S nemcsak a döntés, hanem a lányunk jövőjével kapcsolatos egyetértés is, őt a helyzet ellenére is igyekszünk a világ legboldogabb emberévé tenni. Ennél többet nem akarok mondani – nyilatkozta a Blikknek Pachmann Péter, aki mindig is keveset mesélt a magánéletéről, de most annyit elismert, hogy igazak a pletykák, és valóban válnak a feleségével.

Természetesen szeretné, ha a jövőben kislányával, Annával ugyanolyan jó kapcsolata lenne, mint az előző házasságából született 13 éves fiával, Balázzsal. A műsorvezető egy koncerten találkozott majdani feleségével, és ahogy korábban fogalmazott, szerelem volt első látásra. A második válása után sokáig volt egyedül, de nagyon boldog volt, amikor végre újra szerelmes lett, és két válás után is hitt a házasság intézményében, ezért vette el titokban szerelmét 2014-ben. A Bors egy tavalyi interjújában Pachmann már utalt arra, hogy a felesége és ő nagyon eltérő személyiségek. Elárulta, hogy sokkal engedékenyebb, mint az asszony.


– Bizony, én vagyok a gyengébb. Timi, a feleségem képviseli a rendszert az életünkben, különben káosz lenne, mert én mindig mindent megengednék magunknak! Balázsnak például engedném, hogy este tíz óra után legózzon még egy kicsit. De olyankor jön a feleségem, és szól, hogy bizony takarodó, mert másnap iskola van.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek