2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Pasipéntek: David, a sármos író – Fotók!

Feszülő izmok, kék szemek, borosta, csábító mosoly – David Gandy maga a tökéletesség. A 38 éves férfi belül pedig egy érzékeny, jószívű művészlélek, hiszen a modellkedés mellett rengeteg jótékonysági kampány arca és támogatója.

Íróként is jelen van, a Vouge és a Telegraph Men magazin életmód rovatát írja, saját blogot vezet és készül kiadni első könyvét. David hiába testesíti meg az álompasit, a szerelemben nincs szerencséje, két éve szingli, és elmondása szerint nagyon keresi a múzsáját.


Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.