EUR: 323,96 Ft
CHF: 285,32 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Sport

Pénteken debütál focistaként Bolt

Egy felkészülési mérkőzésen, pénteken mutatkozik be az ausztrál Central Coast Mariners labdarúgócsapatánál a nyolcszoros olimpiai bajnok jamaicai Usain Bolt.

A korábbi sprinter – aki tavaly vonult vissza a versenyzéstől – egy hete edz a klubnál, amellyel hathetes próbajátékról szóló megállapodást kötött. Az egyesület szerint könnyen elképzelhető, hogy a találkozót – amelyen előreláthatólag 15-20 percet kap majd balszélsőként Bolt – 12 ezer néző előtt rendezik meg.

– Izgulni fogok, ez nem egy jótékonysági mérkőzés. Biztosan fogok hibázni, de azon leszek, hogy a legjobbat hozzam ki magamból és büszke lehessek magamra – mondta a 32 éves világcsúcstartó.

Credit line: Profimedia, Zuma Press – News

Kapcsolódó Cikkek

 • Modric lett 2018 legjobb focistája

  Modric lett 2018 legjobb focistája

  Hétfőn este Londonban rendezte idei díjátadó gáláját a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségét (FIFA). Az év legjobb játékosa Luka Modric, a Real Madrid középpályása lett, míg a Puskás-díjat Mohamed Szalah vehette át az Everton ellen szerzett góljáért.

 • Székekkel támadtak egymásra a szurkolók

  Székekkel támadtak egymásra a szurkolók

  Futballstadionokban megszokottnak lehet nevezni, hogy a szurkolók összecsapnak egymással, azonban a kosárlabdapályákon ritkán fordul elő, hogy összeverekednek a drukker.

 • Volt Vidi-edző veheti át az AS Romát

  Volt Vidi-edző veheti át az AS Romát

  Veszélyben lehet Eusebio Di Francesco vezetőedző állása az AS Románál, a klub vezetősége a hírek szerint már ki is szemelte az utódját, aki nem más lehte, mint a MOL Vidi FC-t korábban irányító Paulo Sousa.