2019. január 24., csütörtök
Timót

Sport

Pénteken debütál focistaként Bolt

Egy felkészülési mérkőzésen, pénteken mutatkozik be az ausztrál Central Coast Mariners labdarúgócsapatánál a nyolcszoros olimpiai bajnok jamaicai Usain Bolt.

A korábbi sprinter – aki tavaly vonult vissza a versenyzéstől – egy hete edz a klubnál, amellyel hathetes próbajátékról szóló megállapodást kötött. Az egyesület szerint könnyen elképzelhető, hogy a találkozót – amelyen előreláthatólag 15-20 percet kap majd balszélsőként Bolt – 12 ezer néző előtt rendezik meg.

– Izgulni fogok, ez nem egy jótékonysági mérkőzés. Biztosan fogok hibázni, de azon leszek, hogy a legjobbat hozzam ki magamból és büszke lehessek magamra – mondta a 32 éves világcsúcstartó.

Credit line: Profimedia, Zuma Press – News

Kapcsolódó Cikkek

 • Tarol a Real Madrid, egyértelműen vezeti a “pénzligát”

  Tarol a Real Madrid, egyértelműen vezeti a “pénzligát”

  Már nem az előző két évben első Manchester United, hanem a Real Madrid vezeti a “pénzligát” – derül ki a Deloitte könyvvizsgáló cég által készített jelentésből, amely a világ futballklubjait a bevételeik alapján rangsorolta.

 • Neymar megsérült a műtött lábán

  Neymar megsérült a műtött lábán

  Megsérült Neymar a labdarúgó Francia Kupa szerdai mérkőzésén, a Paris Saint-Germain brazil sztárjának aláfordult a korábban műtött jobb bokája.

 • Sportolni télen is lehet!

  Sportolni télen is lehet!

  Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Nagy Sportágválasztó kommunikációs igazgatója szerint Magyarországon már nem csupán egy kiváltságos réteg űzi a téli sportokat, hanem egyre többen.