2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Pintér Tibor: Frida támaszkodhat rám anyagilag

Pintér Tibor több mint egy évvel ezelőtt jött össze 24 évvel fiatalabb kedvesével, Fridával. Kapcsolatuk új szintre lépett, amikor a frissen érettségizett lány a színészhez költözött Budapestre.

– Jót tett nekem, hogy Fridi hozzám költözött, ismét bebizonyosodott, hogy nem árt, ha van egy nő mellettem, aki rendet tart az én agglegénylakásomban. A szerelmem pedig fiatal kora ellenére feleség módjára sürög-forog körülöttem, nagy szükségem volt már erre – kezdte lapunknak a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, aki noha nagyon szívesen támogatja kedvesét anyagilag is, szeretné, ha Frida idővel önálló lenne.


– Ez a nyár részben a szerelmem karrierépítéséről szól, amiben örömmel segítek. Mivel megtalálta a közös hangot a csapatommal és a lovakkal, az is elképzelhető, hogy itt fog táncolni nálunk, de más irányba is nézelődünk.Frida támaszkodhat rám anyagilag, de az elődleges cél, hogy előbb-utóbb ő is független legyen – árulta el Tibi, akinek Frida szerint csak egyetlen rossz szokása van, mégpedig az, hogy rendetlen.

– Szokták mondani, hogy lakva ismeri meg egymást az ember. Ez valóban így van, és bár még csak rövid időt töltöttünk együtt, máris látom, hogy Tibi mellett lesz mit tennem a ház körül, ugyanis meglehetősen rendetlen. A gondoskodás azonban nem esik nehezemre, mivel édesanyám már nagyon fiatalon megtanított főzni, mosni, takarítani, egyszóval mindent, amihez egy nőnek értenie kell – árulta el Frida, aki a kezdeti féltékenykedésének megálljt tudott parancsolni.


– Korábban előfordult, hogy belenéztem Tibi telefonjába, ami nem volt túl jó ötlet. Megfogadtam, hogy többet nem teszek ilyet, noha most már nincs okom az aggodalomra, megbízok benne. A féltékenykedésből egy picit talán neki kellene visszavennie, ugyanis amióta együtt vagyunk, egy szórakozóhelyre sem tettem be a lábam. Bízom benne, hogy idővel ez változni fog – tett hozzá Frida.

Kapcsolódó Cikkek