EUR: 323,96 Ft
CHF: 287,55 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Pintér Tibor: Frida támaszkodhat rám anyagilag

Pintér Tibor több mint egy évvel ezelőtt jött össze 24 évvel fiatalabb kedvesével, Fridával. Kapcsolatuk új szintre lépett, amikor a frissen érettségizett lány a színészhez költözött Budapestre.

– Jót tett nekem, hogy Fridi hozzám költözött, ismét bebizonyosodott, hogy nem árt, ha van egy nő mellettem, aki rendet tart az én agglegénylakásomban. A szerelmem pedig fiatal kora ellenére feleség módjára sürög-forog körülöttem, nagy szükségem volt már erre – kezdte lapunknak a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, aki noha nagyon szívesen támogatja kedvesét anyagilag is, szeretné, ha Frida idővel önálló lenne.


– Ez a nyár részben a szerelmem karrierépítéséről szól, amiben örömmel segítek. Mivel megtalálta a közös hangot a csapatommal és a lovakkal, az is elképzelhető, hogy itt fog táncolni nálunk, de más irányba is nézelődünk.Frida támaszkodhat rám anyagilag, de az elődleges cél, hogy előbb-utóbb ő is független legyen – árulta el Tibi, akinek Frida szerint csak egyetlen rossz szokása van, mégpedig az, hogy rendetlen.

– Szokták mondani, hogy lakva ismeri meg egymást az ember. Ez valóban így van, és bár még csak rövid időt töltöttünk együtt, máris látom, hogy Tibi mellett lesz mit tennem a ház körül, ugyanis meglehetősen rendetlen. A gondoskodás azonban nem esik nehezemre, mivel édesanyám már nagyon fiatalon megtanított főzni, mosni, takarítani, egyszóval mindent, amihez egy nőnek értenie kell – árulta el Frida, aki a kezdeti féltékenykedésének megálljt tudott parancsolni.


– Korábban előfordult, hogy belenéztem Tibi telefonjába, ami nem volt túl jó ötlet. Megfogadtam, hogy többet nem teszek ilyet, noha most már nincs okom az aggodalomra, megbízok benne. A féltékenykedésből egy picit talán neki kellene visszavennie, ugyanis amióta együtt vagyunk, egy szórakozóhelyre sem tettem be a lábam. Bízom benne, hogy idővel ez változni fog – tett hozzá Frida.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.