EUR: 328,15 Ft
CHF: 300,88 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Sport

Polgármester lenne Bölöni László

Foglalkoztatja a marosvásárhelyi polgármester-jelöltség gondolata Bölöni Lászlót, a belga élvonalban szereplő Royal Antwerp vezetőedzőjét, írja a transindex.ro.

A magyar származású legendás labdarúgó az erdélyi város Vásárhelyi Forgatag elnevezésű rendezvényének keretében szervezett pódiumbeszélgetésen nyilatkozott terveiről.

– Ez olyan dolog, ami nem idegen tőlem, ami foglalkoztatott és foglalkoztat. Ha egy ilyen dologba belevágnék, akkor azért tenném, hogy egy csapatba hozzam össze a különböző embereket, a különböző érdekeket – jelentette ki a BEK-győztes középpályás, hozzátéve, ha komolyan fontolóra venné az indulást, akkor nem lenne elég a választások előtt három hónappal Marosvásárhelyre érkeznie, ugyanis amennyiben meg akarja győzni az embereket, a szemükbe kell néznie, és el kell mondania nekik, hogy pontosan mit akar.

(MTI/EPA/KOEN VAN WEEL)

Kapcsolódó Cikkek

 • Kovács Katalin: Át kell élni a vb minden pillanatát

  Kovács Katalin: Át kell élni a vb minden pillanatát

  Kovács Katalin nosztalgikus érzésekkel a szívében indult családjával Szegedre, a kajak-kenu vb-re. A 31-szeres világbajnok felidézheti a szegedi élményeket, és talán a versenyek hangulata nyomán nagyobbik lánya is követi majd az anyai példát.

 • Rossz hír! Kizárták a Kárász, Kozák párost

  Rossz hír! Kizárták a Kárász, Kozák párost

  A csütörtöki előfutam után kizárták az 500 méteren címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta kajakpárost a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, mert a hajójuk könnyebbnek bizonyult a megengedettnél a mérlegelésnél.

 • Újabb magyar döntős hajó a kajak-kenu világbajnokságon

  Újabb magyar döntős hajó a kajak-kenu világbajnokságon

  A férfi 500 méteres kajakpáros bejutott a döntőbe, a kenus Nagy Bianka (200 m) és Bodonyi András (500 m) valamint az 500 méteren címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta duó pedig a csütörtöki előfutam után a középfutamban folytatja szereplését a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon.