EUR: 317,80 Ft
CHF: 279,83 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Sport

Polgármester lenne Bölöni László

Foglalkoztatja a marosvásárhelyi polgármester-jelöltség gondolata Bölöni Lászlót, a belga élvonalban szereplő Royal Antwerp vezetőedzőjét, írja a transindex.ro.

A magyar származású legendás labdarúgó az erdélyi város Vásárhelyi Forgatag elnevezésű rendezvényének keretében szervezett pódiumbeszélgetésen nyilatkozott terveiről.

– Ez olyan dolog, ami nem idegen tőlem, ami foglalkoztatott és foglalkoztat. Ha egy ilyen dologba belevágnék, akkor azért tenném, hogy egy csapatba hozzam össze a különböző embereket, a különböző érdekeket – jelentette ki a BEK-győztes középpályás, hozzátéve, ha komolyan fontolóra venné az indulást, akkor nem lenne elég a választások előtt három hónappal Marosvásárhelyre érkeznie, ugyanis amennyiben meg akarja győzni az embereket, a szemükbe kell néznie, és el kell mondania nekik, hogy pontosan mit akar.

(MTI/EPA/KOEN VAN WEEL)

Kapcsolódó Cikkek

  • Szalah vs. Lewandowski

    Szalah vs. Lewandowski

    Akár előrehozott döntő is lehetne a labdarúgó Bajnokok Ligája mai esti slágermérkőzése, ugyanis a Liverpool találkozik a Bayern Münchennel. Most minden szem a csoportkör gólkirályára (8 találat), Robert Lewandowskira szegeződik majd, míg a hazaiaknál Mohamed Szalahtól várják a gólokat.

  • 26 másodperc alatt lecsapták a világbajnokot

    26 másodperc alatt lecsapták a világbajnokot

    Hamar véget ért az Ultimate Fighting Championship (UFC) Phoenixben rendezett gálájának főmeccse, amelyen egykori nehézsúlyú világbajnok, Cain Velasquez csapott össze a kameruni-francia Francis Ngannouval.